Voldsomt angreb fanget på video: Mand kaster sig mellem enorm bison og lille barn

Foto: The Sun / Video

En families besøg i en nationalpark var forleden tæt på at gå HELT galt, og hele episoden blev fanget på video.

Alle ved, at vilde dyr kan være farlige, hvis de føler sig truet. 

I Yellowstone National Park i Colorado i USA lægger parken heller ikke skjul på, at dyrene i parken er vilde dyr, som kan være farlige, og at man derfor bør holde afstand til dem.

Læs også

Mystisk raket har ramt månen og efterladt bizart kæmpekrater: Vi ved ikke, hvor den kom fra

Særligt parkens store dyr som bisoner og elge anbefales gæster at holde 25 meters afstand til, og det fik en familie forleden at mærke, at der er en rigtig god grund til. 

Selvom dyrene er planteædere, kan de nemlig være ekstremt farlige, hvis de føler sig truet og derfor går til angreb, og det var lige præcis hvad der skete for tre voksne og et lille barn. 

Kaster sig mellem bison og lille barn

På en video, som en anden gæst har optaget på lang afstand, kan man se en enorm bison på cirka 800 kilo storme mod en lille gruppe mennesker bestående af to voksne og ét lille barn.

Bisonen stormer pludselig mod familien / Foto: The Sun / Video

Mellem bisonen og menneskene er der en lidt forhøjet gangsti, som får det enorme dyr til at stoppe op et kort sekund, mens en tredje person - en 34-årig mand fra Colorado - kommer farende til undsætning og forsøger at berolige det store dyr. 

Den 34-årige mand kaster sig mellem den 800 kilo tunge bison og det lille barn / Foto: The Sun / Video

Det går dog ikke særlig godt, og da dyret går til angreb på det lille barn, springer den 34-årige mand derfor ind mellem det vilde dyr og det lille barn, mens han hiver barnet væk fra dyret.

Den 34-årige mand bliver stanget af bisonen / Foto: The Sun / Video

Det lykkedes heldigvis, men i stedet rammer bisonen manden, som heldigvis er i stand til at rejse sig op og flygte derfra sammen med de andre og det lille barn.

Efter angrebet er den 34-årige mand hurtig til at tage benene på nakken / Foto: The Sun / Video

Videoen af hændelsen kan ses ved at trykke her

Kunne være endt helt galt

I en efterfølgende udtalelse fra nationalparken kan man læse, at manden slap med en mindre skade på armen, og det må siges at være heldigt sluppet. 

Bisonen vejer nemlig omkring 800 kilo, er næsten to meter høj og har store horn, og det kunne derfor være gået grueligt galt. 

"Dyreliv i Yellowstone National Park er vildt og kan være farligt [...]," har en parkranger fra nationalparken udtalt siden hændelsen og slået fast, at alle gæster bliver fortalt, at de skal give særligt de store dyr i parken plads og holde afstand. 

Alligevel sker det forholdsvis ofte, at gæster bliver angrebet af blandt andet bisoner. 

For få uger siden blev en 25-årig kvinde for eksempel angrebet af en bison i en anden nationalpark i Ohio, da hun gik faretruende tæt på dyret, ligesom en niårig pige i 2019 blev angrebet af en bison og smidt flere meter op i luften i Yellowstone National Park. 

Den niårige pige overlevede angrebet, som vidner har udtalt opstod, fordi hun forsøgte at klappe dyret. 

Læs også

Chefen snød hende for pizza: Det kostede ham 200.000 kroner

 

 

Dagens Gossip