Voldtaget adskillige gange: Historiens værste sag

Foto: Raveendran/AFP/Ritzau Scanpix

Et tvangsægteskab blev starten på nogle frygtelige år for en ung indisk pige.

Mindst syv mænd er blevet arresteret i det vestlige Indien, efter at en 16-årig pige hævdede, at hun blev voldtaget hundredvis af gange af hundredvis af mænd i den seneste rædselsvækkende sag for at fremhæve Indiens udbredte seksuelle voldsproblem. Det skriver CNN.

I en erklæring til Indiens Child Welfare Committee (CWC) den 11. november sagde pigen, som var hjemløs, at hun blev voldtaget af 400 mennesker i Beed-distriktet i Maharashtra-staten, ifølge CWC-formand Abhay Vitthalrao Vanave.

Hun nævnte blandt andet to politimænd i sin anklage, sagde Vanave. Mens pigen tiggede om penge ved et busstoppested, blev hun angiveligt påduttet seksuelt arbejde af tre mænd.

Læs også

Fra på mandag: Lockdown i 10 dage

Det har været svært at bekræfte alle tilfælde, men pigen kunne med sikkerhed bekræfte 25 gerningsmænd.

I en udtalelse mandag sagde Beed politi, at de havde registreret sager mod otte mænd - inklusiv en mindreårig - vedrørende voldtægt og loven om beskyttelse af børn mod seksuelle krænkelser, som har strengere straffe med længere fængselsstraffe.

De har også anmeldt en sag i henhold til lov om forbud mod børneægteskab.

Pigen fortalte politiet, at hun i en alder af 13 blev giftet bort til en 33-årig mand, som misbrugte hende seksuelt, ifølge politiets erklæring.

Hun fortalte også politiet, at hun blev udsat for et seksuelt overgreb af sin far, hvilket i sidste ende fik hende til at forlade begge hjem og sove ved busstoppestedet.

Kvinderettighedsaktivisten Yogita Bhayana sagde, at dette var "den mest tragiske (voldtægt) sag i historien."

"Denne pige blev tortureret hver eneste dag," sagde hun og tilføjede, at politiet ikke havde formået at beskytte hende. Vi ønsker streng indsats mod alle skyldige." 

Voldtægt er generelt et gigantisk problem i Indien. Ifølge Indiens National Crime Records Bureau blev der rapporteret mere end 28.000 tilfælde af påstået voldtægt mod kvinder i 2020 - en cirka hvert 18. minut.

Eksperter mener, at det reelle tal er meget højere, da mange forbliver urapporteret på grund af frygt.

Læs også

Mor tager på arbejde og efterlader søn alene hjemme hos far – går i panik, da han sender sms