'Vores familie er knust': 21-årig mor til to døde pludselig

Foto: Facebook

Venner af og familie til den 21-årige Sophie, der var mor til to, er knuste, efter at have mistet den unge kvinde. Hun tog sit eget liv den 4. februar.

En 21-årig mor til to, der 'lyste ethvert rum op, hun gik ind i', har taget sit eget liv. Sophie Watts døde den 4. februar, fortæller hendes sønderknuste familie.

Læs også

Millionær løb en morgentur i november – Ikke set siden

Hundredvis af venner og familiemedlemmer har æret den 21-årige kvinde, der var kendt over hele Teesside, skriver Gazette Live ifølge Daily Mirror. 

Lørdag samledes hele 150 personer ved South Gare, for at hylde den tidligere natklubbartender ved at sende orange balloner til himmels, fordi Sophie altid brugte øjenskygge i den farve. 

Hun efterlader sig to børn, Jake på 2 år og Riley på 4 år, hendes far Peter, mor Debbie og fire brødre, Ged, Michael, Damo og Peter, samt tre søstre, Bethany, Nicola og Lisa. 

Sophies søster, Bethany Watts, hyldede hende på vegne af familien. Hun beskrev sin søster som en 'festlig pige igennem tykt og tyndt'. 

"Hun var hver fests liv og sjæl, og hun lyste ethvert rum op, hun gik ind. Hun lavede altid sjov med folk," sagde Bethany Watts ifølge Daily Mirror. 

Bethany sagde også, at hendes søster elskede at ses med venner og familie, og at hun for nylig havde nydt at tage børnene og hunden med ud i sneen.

Foto: Facebook

Hendes 24-årige søster sagde ligeledes, at hun havde mange venner, og at hun kom fra en 'stor familie'. 

"Enogtyve år gammel og så hårdt et liv havde hun levet. Intet var nogensinde let for hende, og i sidste ende blev kampen for hård, og hun blev for træt til at kæmpe mere. Vores familie er så ødelagt i øjeblikket. Det ene øjeblik havde vi hende, og det andet var hun væk," sagde hun også. 

Bethany fortalte også, hvordan hendes søsters død var et chok for hendes kære og at 'ingen forventede det'. 

"Hun ringede til folk den morgen, så ingen forventede det. Hun sagde altid 'Elsker dig. Farvel', så det var en normal ting." 

En indsamling er blevet oprettet, som skal gå til at betale for udgifterne til Sophies begravelse og gravsten. Hun bliver begravet den 23. februar, hvor 30 familiemedlemmer og tætte venner deltage, som følge af coronarestriktioner.

Læs også

Kvinde uigenkendelig efter nye madvaner: Tabt over 50 kilo

De deltagende er blevet bedt om at bære et stænk orange som en hyldest til Sophie.

 

Dagens Gossip