Yahya løb fra restaurant-regning på 18.000 kroner

Foto: Shutterstock.com

En 20-årig arkitektstuderende havde ikke rent mel i posen, da han bestilte en af restaurantens dyreste vine. Han havde nemlig ingen intentioner om at betale sin regning.

Alle der arbejder i restaurationsbranchen ved, at det hører med til jobbet, at man kan komme ud for uærlige folk, der prøver at snyde sig til et gratis måltid ved at løbe fra regningen. Når det sker, er det dog typisk kun et måltid for et par hundrede kroner, men det var ikke tilfældet i England, hvor en restaurantgæst endte med at løbe fra en regning på 18.000 kroner.

Den 20-årige Yahya Egeh havde indfundet sig på restauranten The Savoy, hvor han blandt andet havde bestilt en flaske Chateau Mouton Rothschild fra 2004, der har en pris på 14.500 kroner. Derudover havde han også købt med samt andre drikkevare.

Da tidspunktet kom, hvor Yahya skulle betale for sin regning, valgte han i stedet at tage benene på nakken og forsøgte at flygte fra etablissementet. Desværre for ham var sikkerhedsvagterne kvikke, og de tilbageholdt ham indtil politiet mødte op.

Chateau Mouton Rothschild 2014-etiketten er designet af den walsiske prins.

Blev lokket af en ven, der aldrig mødte op

Da Yahya Egeh skulle stilles frem i retten, havde han fortalt, at han havde planlagt at tage ud og fejre sin 20-års fødselsdag med sin ven Tallulah. Vennen havde angiveligt overtalt Yahya til, at de skulle vælge en dyre restaurant, selvom Yahya blot havde fået 200 kroner med af sin mor, som skulle bruges på en bruger og lidt drikkevare.

Yahya Egeh fortæller, at han begyndte at panikke, da hans ven ikke mødte op, og derfor bestilte han så den dyr vin efterfulgt af et par dyre retter mad. Sammenlagt løb regningen op i 17.800 kroner.

Ifølge det britiske medie The Sun, så skulle Yahya Eeghs advokat have udtalt ”Tallulah ankom aldrig, og han begyndte derfor at panikke. Han undskyldte for det, som han havde gjort,”

Egeh kendte sig skyldig for at have forsøgt at løbe fra regningen, og det er hans første lovovertrædelse. Han står til at få afsagt dom på fredag.

Læs også

Derfor foreslår eksperterne, at du skal gå igennem januar uden alkohol

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip