YouTube-stjerne involveret i voldsom bilulykke: Seks har mistet livet

Foto: Shutterstock

En YouTube-stjerne er blevet anholdt, efter at have været involveret i en voldsom bilulykke, der har kostet et barn og fem voksne livet.

Politiet mener, at en mexicansk YouTube-stjerne, der går under navnet Heisenwolf, var skyld i en voldsom bilulykke, da han kørte sin muskelbil med høj hastighed og kolliderede med en taxa i den modsatte vognbane.

Læs også

Ikea hæver prisen på populært produkt

Det skriver det britiske medie The Sun.

Det mexicanske politi har meldt ud, at YouTube-stjernen, hvis rigtige navn er Amado Amir Gonzalez, kolliderede med en taxa i byen Atlacomulco søndag i sidste uge.

Det rapporteres desuden, at ulykken skulle have involveret en rød Chevrolet Camaro, der tilhører den 26-årige internetkendis samt en Nissan Tsuru, som de seks ofre kørte i.

Foto: YouTube

Sagens anklagere siger, at den røde Chevrolet Camaro, der kan have mere end 450 hestekræfter, kørte med høj fart ind i taxaen, hvilket kostede en 26-årig, 35-årig og 62-årig mand livet. Hertil mistede to kvinder på hhv. 30 og 56 år også livet, ligesom et barn under 10 år også mistede livet.

Det lyder, at taxachaufføren og to af passagererne døde på stedet, mens de tre andre blev kørt på hospitalet, hvor de senere døde.

Amado Amir Gonzalez, der har mere end 1,47 million følgere på YouTube, kom også selv til skade i ulykken, hvorfor han også blev bragt til et nærliggende hospital.

Foto: YouTube

Her er han sidenhen blevet anholdt, og skal derfor stilles for en dommer på et senere tidspunkt, når han er blevet udskrevet fra hospitalet. Myndighederne efterforsker den voldsomme ulykke som manddrab.

Den kendte YouTube-stjerne har været aktiv i mange år, og startede sin kanal tilbage i 2011 under navnet Heisenwolf, som han også er kendt under i dag.

Læs også

Advokat melder ud: Mette Frederiksen bliver dømt ved en rigsret

Han er især kendt for at lave korte videoer, hvor han f.eks. forklarer, hvad en bestemt film handler om på tre minutter eller mindre.

 

Dagens Gossip