Luksusfælden: Peter vil have dyr bil i stedet for vuggestueplads til datteren

Foto: TV3

Luksusfældens eksperter skal på en hård opgave, når de i aften besøger Peter og Cecilia. De skal nemlig overtale Peter til at sælge sin bil, så hans datter kan komme i vuggestue. Ønsker Peter det?

I aften går det atter løs i Luksusfælden, hvor eksperterne skal på besøg hjemme hos Peter og Cecilia i Hvidovre. Parret bor i en lejlighed på 36m2 sammen med deres lille datter Luna på tre måneder, men de drømmer om en større bolig.

Faktisk drømmer parret op mange ting, men i øjeblikket har de ikke engang råd til en vuggestueplads til deres datter, og det giver store bekymringer for Cecilia.

Læs også

Mette Frederiksen med stor bøn til danskerne

Hun kan nemlig ikke få færdiggjort sin tjeneruddannelse, hvis hun ikke kan få passet deres datter.

Bekymringer har partneren Peter til gengæld ikke mange af, heller ikke selvom han er den største årsag til, at der er dårlig økonomi hos familien.

Peter har nemlig en stor gæld, men alligevel fandt han penge til at købe en bil, så han skulle tage offentlig transport til sit arbejde som kok.

Derudover så mener Peter også, at hans abonnement til fitnesscenteret, og hans daglige energidrik er yderst vigtigt for ham, og derfor vil han ikke skære det fra. Heller ikke selvom de tynger hårdt på familien.

Luksusfældens eksperter kan forholdsvis hurtigt se, hvor problemet befinder sig, og de føler at løsningen er soleklar. Peter skal skille sig af med sin dyre bil, for så vil der være plads til både vuggestue samt afbetaling til kreditorer.

Problemet er bare, at Peter ikke vil skille sig af med sin bil, og det tager rigtig hårdt på Cecilia, der flere gange har tilbudt sin hjælp til Peter, så han kunne få styr på økonomien. Det var han dog ikke interesseret i, for det er 'hans penge, og ham der tjener dem'

Får Luksusfældens eksperter overtalt Peter til at sælge sin bil, og kan de hjælpe ham af med hans massive gæld på knap 400.000 kroner?

Det kan du se i aftenenes afsnit af Luksusfælden klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip