2-årig dreng får golden buzzer til talentshow

En to-årig trommeslager har taget internettet med storm efter han først deltog i Spain's Got Talent og derefter i Got Talent Global.

Det kan godt være, at Hugo Molina ligner enhver anden 2-årig, men han har et helt særligt talent. Måske er han også lidt kønnere og en anelse mere charmerende end den almindelige 2-årige, men det helt store talent er bag trommerne. 

Hugo kan spille trommer præcis lige så godt, som børn der er meget ældre end han er.

Hugo var den yngste deltager nogensinde på Spain's Got Talent og ligeledes også til det globale show.

Før auditionen i Spanien bad værten publikum om at holde deres jubel tilbage og klappe et absolut minimum, så Hugo ikke blev bange. Det kunne virke overvældende for den lille dreng, hvis larmen i salen blev for øredøvende, men det viste Hugo ingen tegn på. Så snart musikken startede, koncentrerede den lille dreng sig og spillede næsten fejlfrit gennem sit trommespil.

Mens mange 2-årige har svært ved at holde på en gaffel, så udviser Hugo stor behændighed med trommestikkerne alt imens publikum ser til med ærefrygt.

Hvad synes du? Er han bare en dreng med et moderat talent, eller er det overvældende, hvad han kan?

Læs også

Baby arver gæld på 100.000 kroner

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip