21-årige Natalie er blevet kærester med 50-årig tennistræner: Nu stiller rasende far krav til hende

Foto: TikTok

Den 21-årige Natalie er blevet kærester med sin 50-årige tennistræner – og det er bestemt ikke alle, der har taget lige godt imod det.

En kvinde, der er kærester med en mand, der er 29 år ældre end hende selv, er blevet udsat for massiv kritik på nettet – og fra sin egen far. På nettet bliver hun kritiseret for, at kæresten er 'gammel nok til at være hendes far'.

Den 21-årige Natalie Noble og 50-årige Bobby Lindsey fra Kentucky i USA mødtes for første gang i 2015, hvor Bobby var hendes tennistræner samt far til en af de øvrige piger på tennisholdet.

I starten var der angiveligt tale om et platonisk forhold. Med tiden udviklede det sig dog, og til sidst nægtede parret at blive ved med at skjule deres følelser for hinanden, skriver Daily Star.

Efter at have delt deres forhold på det sociale medie TikTok, er parret blevet mødt af stor kritik. Mange har endda forklaret dem, at de ligner far og datter som følge af den store aldersforskel, der er på dem.

"Jeg troede, det her var en far og en datter," er der en person, der har skrevet, mens en anden blot har skrevet: "Åh Gud. Han kunne jo være din far."

Det er dog ikke blot fremmede på internettet, der har vist sig ikke at være fans af deres forhold. Også Natalies familie har givet udtryk for, at de bestemt ikke er begejstrede for forholdet mellem de to.

Hendes mor har angiveligt talt med Bobby, som hun også har beskyldt for at 'stjæle hendes ungdom'. Ligeledes gjorde hun det klart for ham, at han fik en uge til at fortælle det til Natalies far. Hvis han ikke gjorde det, ville hun gøre det for ham.

Da Natalies far fik det at vide, blev han rasende. Det har nu medført, at han har bedt Natalie om at gå i terapi, så hun kan 'fikse tingene'. Det har hun dog ikke planer om at gøre.

Desuden er parret fortsat sammen, og Natalie har gjort det klart for sin familie, at de er nødt til at 'tolerere det', fordi det gør hende glad at være i et forhold med den 29 år ældre Bobby.

"Jeg er 21 år og er fuldt ud i stand til at træffe mine egne beslutninger. Vi lever bare vores liv," lød det fra Natalia, da hun valgte at tage til genmæle mod de mange fremmede, der har kritiseret hende.

Læs også

NASA bekræfter: Stor asteroide har kurs mod Jorden

 

 

Dagens Gossip