22-årig fik kastet kebab efter sig på gaden og blev kaldt fed - nu er hun umulig at genkende

Skrevet af Henrik R

19/01/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Emily Case vejede mere end 150 kilo for kort tid siden. En ubehagelig episode fik hende til at ændre sit liv.

Mest læste i dag

Det var en frygtelig oplevelse for 22-årige Emily Case fra Kent i England, da en bil fuld af fyre kørte forbi hende på gaden og rullede vinduet ned.

De råbte 'fede' og kastede en snasket kebab efter hende. Det skriver Mirror.

Emily Case var så chokeret over det ondskabsfulde angreb, at hun besluttede sig for at ændre sit liv fuldstændig fra den dag.

En stor udfordring for en kvinde, som har været overvægtig hele sit liv. 

"Jeg har altid kæmpet med min vægt. Jeg blev mobbet i skolen for at være fed, og min mor tog mig med til Slimming World (en slankeklub, red.), da jeg var bare 13 år gammel. Selvom min mor lavede sund mad, brugte jeg alle mine lommepenge på slik. Da jeg var 17 år vejede jeg 107 kilo, og jeg blev hele tiden tykkere. Snart vejede jeg 148 kilo og brugte størrelse 56 i tøj," fortæller Emily Case.

Efter vægttabet vejer hun 64 kilo og er næsten ikke til at genkende.

Privatfoto

Før det imponerende vægttab undgik Case alle sociale begivenheder og fandt trøst i at spise masser af mad i stedet for at gå ud. 

Vendepunktet skete i 2013, da hun og hendes kæreste var i Dover for at besøge en ven. Det var her, at hun fik kastet en kebab efter sig på gaden.

"Det var fuldstændig horribelt. Det, at fremmede personer kunne finde på at ydmyge mig på den måde, det var virkelig ubehageligt. Det føltes som at være tilbage med de mobbende elever i skolegården." 

Hun fortalte ikke sin kæreste gennem fire år om episoden.

"Jeg kunne ikke få mig selv til at sige det til Jamie. Han har aldrig kommenteret min vægt og har altid fortalt mig, at jeg er smuk, men det var svært at føle sig attraktiv, når alle andre tydeligvis mente, at jeg var ulækker," lyder det fra Emily Case, som altså nu har smidt mere end 85 kilo.

Privatfoto

Emily Case brugte de første seks måneder efter kebab-hændelsen på at tabe 12 kilo, men da hun frygtede, at hun ikke ville kunne holde vægten nede, besluttede hun at få foretaget en gastric-bypass operation, som hun selv betalte for.

"Jeg kunne ikke vente længere med at gøre noget ved min vægt. Jeg vidste, at min store størrelse satte min krop under pres, og jeg ville ikke længere gå på kompromis med min sundhed."

Hun fortæller, at hun aldrig har følt sig så selvsikker som efter sin store transformation.

"At tabe mig har fuldstændig ændret mit liv. Det handler ikke om, hvordan jeg ser ud. Min forbedrede sundhed betyder, at jeg kan ride på heste igen, hvilket jeg før måtte opgive, fordi jeg var for tung. Desuden løber jeg 16 kilometer hver uge," fortæller Case.

Hun og Jamie er stadig kærester.