5 stilinger, der er perfekte hvis din mand skyder kanonen for hurtigt af

Foto: Shutterstock.com

Det behøver ikke at være kedeligt, bare fordi at det varer lidt længere tid. Disse stillinger vil give jer begge en god oplevelse, hvis eventyret på lagnerne ikke varer så længe.

Det er ikke altid nemt at styre sig som mand, og nogle gange går det bare så stærkt, at ens udkårne bare skulle puste en i øret og tage trusserne af, før festen faktisk er overstået.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Det er selvfølgelig et skønt kompliment at få som kvinde, og fedt at vide, at man er så sexet, at manden slet ikke kan styre sig. 

Men hvis man har lagt sig til rette, så kunne det også være sjovt, at komme i mål begge to, og derfor har vi med inspiration fra Cosmopolitan fundet fem stillinger, som sørger for at manden ikke skyder banditten alt for hurtigt af. 

1. Godt mundarbejde
Et gammelt, men godt kneb er at forlænge tiden, inden at manden kan komme indenfor i hulen, og den bedste måde, at han går til stålet med tungen. Derfor skal han have lov til at slikke, og bruge sine fingre til at give dig det forspil, som I begge ved, at du fortjener. Det har den fordel, at det tager noget af presset.

Det gør det nemmere for dig som kvinde, at nå i mål, men han bliver heller ikke skuffet, hvis han pludselig ikke længere kan holde sin ladning tilbage.   

2. Styr selv tempoet med numsen
Hvis han er pjattet med at have udsigten til din bagdel, mens han ordner dig, så tag selv mere kontrol over stillingen.

Med knæene plantet i sengen, kan du selv sætte tempoet, så det ikke går så stærkt og give ham modstand, hvis han støder for hårdt. Det kan være med til at pirre ham mere mentalt end den gode gamle ind og ud. 

3. Brug fødderne og hold dillermanden for døren
Hvis han godt kan lide at sidde på knæ, og støde igennem, så er der et trick, der gør oplevelsen til en lidt længere affære.  

Ved at plante fødderne på hans brystkasse og lægge en god fast pude under lænden, kan du naturligt holde ham fra at komme helt indenfor, men til gengæld give ham modspil. Afhængig hvor veludstyret han er, så giver stillingen manden et godt udsyn og samtidig forlænger stillingen akten på den mest naturlige facon.

Du har ovenikøbet hænderne frie, så du selv kan hjælpe dig selv eller ham lidt på vej, afhængig af hvor længe elskovsakten skal vare.

4. Et tvist på en gammel missionær
Hvis I er mere til at se hinanden i øjnene og komme helt tæt på hinanden, så kan I også give den gamle missionær et nyt tvist, der giver dig som kvinde mere kontrol over tempoet.  

Læg dig på ryggen med dit højre ben løftet. Lad ham komme ind fra siden, og nu kan du regulere hvor langt den enøjede røde hævner kan komme ind.

5. Op med benet
Bevares, det er hamrende bøvlet at stå op og dyrke sex, og medmindre at du er balletdanser, så kan du sikkert ikke lægge benet helt op på ham.

Men ved at dyrke sex stående hvor du kan løfte det ene ben, måske i badet ved hjælp af skammel eller lignede, så kan I få de frække oplevelser ud af sovekammeret.  

Ideen er her, at hvis han skal koncentere sig om at holde balancen, så kommer han måske ikke lige så hurtigt, at I begge kan komme i kor. 

Læs også

Sara Bro smider tøjet i Norge

 

 

Dagens Gossip