Årets mest rørende audition: Kun 2% chance for at overleve

Simon Cowell kunne næsten ikke holde tårerne tilbage efter den vanvittige audition af Nightbirde. Foto: Shutterstock

Når en ny deltager træder ind i det gigantiske show 'America Got Talent', ser showets grand old man, Simon Cowell, altid ud som om, han ikke har nogen tiltro til, at deltageren kan noget som helst. Men i dette tilfælde fik han sig en gedigen overraskelsen.

Da sangeren Jane Marczweski, der professionelt går under navnet Nightbirde, trådte ind på scenen, var der ingen, der vidste, at de stod over for et magisk øjeblik i showets historie.

De første små forudsigelser kommer, da Jane afslører, at hun ikke har haft noget arbejde de sidste år, fordi hun kæmper med en ret omfattende kræftsygdom. En kræftsygdom, som hun slet ikke er ovre. Derfor står Nightbirde på scenen med kræft i både lever, lunger og i sin rygrad. Den nyhed chokerer dommerne.

Senere har sangerinden afsløret, at hun har fået en dom, der giver hende to procent chance for at overleve sin sygdom. Alligevel fortæller hun, at hun anser to procent som værende nok, fordi det netop giver hende en chance.

Kræftsygdommen har derfor ikke slået den 30-årige sangerinde ud. Efter sin sang fortæller hun dommerne, at men ikke kan vente indtil livet ikke længere er svært, før man beslutter sig for at være lykkelig. Ordene og hendes performance tager alle dommerne med storm og publikum er vilde med sangerinden.

Se den vilde audition nedenunder. Artiklen fortsætter under videoen.

Efter den smukke audition fortæller Simon Cowell om sin oplevelse med sangen og skamroser sangerinden, der efter hans mening leverede en af de mest autentiske øjeblikke i sæsonen. Det leder frem til, at han trykker på den gyldne buzzer og sender Nightbirde direkte i finalen.

På sin Instagram-profil fortæller Nightbirde endnu mere om sin rejse med både sygdommen og den kommende rejse ind i det gigantiske show America Got Talent. En ny rejse er lige begyndt for den 30-årige sanger, der ser frem til nye oplevelser på scenen.

Mon ikke vi ser meget mere til Nightbirde de kommende måneder. Del endelig dette magiske øjeblik med en, du kender.

Læs også

Tidligere hotelmedarbejders ulækre afsløring om glas på værelset: Brug dem ikke

 

 

 

Dagens Gossip