Tidligere hotelmedarbejders ulækre afsløring om glas på værelset: Brug dem ikke

Foto: Instagram/TikTok

Der er umiddelbart ikke nogen, som har bedre kendskab til et hotels hemmeligheder end medarbejderne. Og nu er en tidligere hotelmedarbejder gået viral med sine afsløringer, herunder renlighed på værelserne.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at TikTok er stedet, hvor man kan falde over alverdens ting og sager, herunder videoen, som den tidligere hotelmedarbejder har delt, som blandt andet byder på hende, der fortæller om hotellernes hemmeligheder. 

Det er da heller ikke så overraskende, at der er blevet skabt stor opmærksomhed om hendes videoer, eftersom der er mange mennesker, som af og til forkæler sig selv med et hotelophold. Her kan det dog være, at man skal tage imod rådene, som hun efter at have arbejdet som receptionist har valgt at dele med omverden.

Læs også

Har brugt 4,3 mio. kr. på at ligne Kim Kardashian: Nu fortryder hun

Og man kan roligt sige, at det er heldigt, at Janessa Richard har valgt at dele ud af sine råd, hvilket mange andre også mener, eftersom hendes videoer bliver delt og kommenteret flittigt. 

Hun fortæller i en række optagelser om sit arbejde som receptionist, hvorefter hun kommer med nogle indrømmelser, herunder om hygiejnen, når det kommer til værelserne. 

Janessa anbefaler blandt andet, at man ikke bør lægge sig oven på den redte seng - og dermed også sengetæppet - hvilket dog kan være svært, hvis rejsen har været meget lang og udmattende.  

"Det første, I skal vide, er, at de færreste hoteller vasker deres sengetæppe eller tæpper mellem hver gæst, så tag det af, før du lægger dig på sengen," fortæller hun, hvorefter hun dog understreger, at hun baserer sine råd med udgangspunkt i sin erfaring fra hotellet, hvor hun har arbejdet i flere år.

Hun fastslår derfor, at det er vigtigt at huske, at det ikke er sikkert, at det er sådan alle steder. 

Janessa kommer også med et råd, der omhandler de glas, som man kan finde stående på natbordet eller badeværelset. 

"Jeg vil IKKE anbefale jer at drikke af de glas, for ret tit bliver de ikke skiftet ud mellem hvert besøg, så længe de ”ser rene ud”."

@janessarichard

Reply to @stephaniewillhoit Part 3! 😬

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf
Reply to @stephaniewillhoit Part 3! 😬

Hun fortsætter:

"Selvfølgelig bliver de skiftet ud med rene, hvis de er blevet brugt, men hvis det ser ud, som om ingen har rørt ved dem eller brugt dem, bliver de stående til den næste gæst."

Janessa Richard fortæller såmænd også, at man ikke bør rende rundt med bare rødder, når man befinder sig på hotelværelset. Her kan det nemlig sagtens være, at tæppet ofte bliver stævsuget, men det hører derimod til sjældenhederne, at det får en ordentlig tur tiil rens.

"Så behold dine sokker eller tøfler på" kommer det fra Janessa Richard. 

Læs også

Vovehals forsøgte at slå verdensrekord - i stedet kostede det ham livet

 

Dagens Gossip