Ægtepar får massage på deres ferie: Dagen efter får kvinden et kæmpe chok

Foto: Facebook

Mange har nok undet sig selv en dejlig massage under en ferie, især under rejser til Thailand eller andre sydøstasiatiske lande, hvor skønhedsbehandlinger ofte er billigere end i Danmark.

Men det kan være en rigtig god idé at spørge nærmere ind til sin massage, før man lægger sig til rette på massage bordet, ellers kan det gå helt galt.

Paradisøen Bali i Indonesien er et populært rejsemål for danskere, men også manger australiere holder ferie på denne tropiske ø.

Læs også

Mand fortæller kvinde at hun er ‘god i sengen’: Det han siger efter, skræmmer hende

Sammen med sin hustru Candise var Matthew Raison fra byen Paringa i Australien taget et smut til den tropiske ferieø, og under parrets ferie besluttede de at få en omgang massage på deres hotel.

Derfor sendte de bud efter en lokal massør, der var specialist i traditionel balinesisk massage. Mens Candise valgte en almindelig massage, blev Matthew spurgt, om han ønskede ‘at få drevet den røde drage ud af ham’. Det skriver Daily Mail.

Og det sagde han ja til. Pludselig begyndte massøren at ‘skære’ i Matthews med en mønt, hvorefter massøren fortalte parret, at der dagen efter ville være en "rød drage" på ryggen.

Dagen efter fik parret dog et chok, da de opdagede Matthews ryg. Det viste sig nemlig, at massøren ikke fortalte løgne. Mærkerne var nemlig blevet til en rød drage, da hele hans ryg var dækket af ildrøde striber.

Foto: Facebook

På trods af det lidt skræmmende resultat havde den ukonventionelle massage stor effekt, da behandlingen ifølge Matthew gjorde underværker for hans kroniske rygsmerte.

Matthew har et hårdt fysisk arbejde, hvor han håndterer store elledninger, noget som har skabt rygproblemer i mere end 3 års tid for Matthew.

Læs også

ALLE fly aflyst: Rammer flere tusind rejsende

 

Dagens Gossip