Simon Kvamms stikpille til Martin Jensen: Hvorfor skal de latterliggøres?

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der var øjenrul og hovedrysten at spotte hos Martin Jensen, hvis en deltager kom ind med ukulele til en 'X Factor'-audition.

I 'X Factor'-konkurrencen, som netop har set sin ende, efter Solveig vandt fredagens finale, kan man ofte se, at de håbefulde deltagere kommer spadserende med en ukulele.

Det tog ikke lang tid, før man fik tilkendegjort, at den 29-årige verdenskendte DJ Martin Jensen ikke var den store tilhænger af "skodinstrumentet", som han kaldte ukulelen.

Han tilmed proklamerede, at den burde forsvinde fra jordens overflade. 

Læs også

Streamer sender overfald på åben gade live

Spørger man derimod Simon Kvamm - aktuel i bandet Hugorm, som også optrådte ved finalen af 'X Factor', og som er manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver i "Guru" - så skal instrumentet, og dem, som spiller på det, hyldes.

Det kom da også til udtryk, da Simon Kvamm, sammen med resten af liveshow-deltagerne, indtog scenen ved fredagens finale. De var nemlig hver især blevet udstyret med en ukulele. 

Det blev kompaneret med sangen "Folk skal bare holde deres kæft" - titelnummeret fra Hugorms første EP - og sangens budskab lægger sig såmænd fint op ad musikerens kritik af Martin Jensen.

Foto: Simon Kvamm / Instagram

"Jeg fatter ikke, hvorfor piger, der har øvet sig på et instrument, skal latterliggøres?! Og hvorfor kører TV 2 med på den?," skrev Kvamm på Instagram. 

Martin Jensen tog det dog ikke så hårdt, hvilket han også fortæller til SE og HØR, da de fangede ham efter afgørelsen. 

"Hvis der er nogen, der kan tage en joke, så er det jo mig," kom det fra Martin Jensen, der er overbevist om, at stikpillen kom fra produktionen, da det var et oplagt gimmick. 

Læs også

Golden retriever ser Star Wars: Flygter fra Darth Vader

 

Dagens Gossip