Afsløring: Her er deltagerne til Den Store Bagedyst-juleudgave

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

I lørdags lukkede og slukke den ottende sæson af 'Den Store Bagedyst' og dermed går der knap et års tid, før en ny sæson ruller over skærmen. Der er dog mulighed for at se en helt særlig jule- og nytårsudgave af programmet den 25. december.

I lørdags blev finalen af DRs populære bageprogram ‘Den Store Bagedyst’ sendt på tv, og her var det den 23-årige Frederikke Legaard der løb med trofæet og titlen.

Hvis du allerede nu har abstinenser, og slet ikke kan vente til næste sæson af det store bageprogram, så kan du glæde dig over, at du allerede her i julen kan få endnu mere kagebagning.

Læs også

Mia fra Den store bagedyst: ”Jeg søgte mest for sjovt”

Det er nemlig en tradition, at Den Store Bagedyst laver en særudgave kaldet ‘Den Store Jule- og nytårsbagedyst’ som bliver sendt mellem jul og nytår.

Den tradition følger DR i år, og her på redaktionen kan vi afsløre, hvem der deltager i denne særudgave af ‘Den Store Bagedyst’

Her er deltagerne til Jule- og Nytårsbagedysten

Finalisten fra sidste år, Jon Daniel Edlund har nemlig delt et opslag på sin Instagramprofil, hvor han fortæller om, at han har fået æren af at være med ved den særlige udgave af bagedysten.

Han har delt et billede, hvor alle deltagerne står side om side, og dermed kan vi afsløre, at det er følgende deltagere, der er med i særudgaven af ‘Den Store Bagedyst’ mellem jul og nytår.

Jon Daniel Edlund fra sæson 7.

Marianne Bjerring fra sæson 7

Victoria Askjær fra sæson 8

Beate Steengaard Sørensen fra sæson 8

Fillip Katballe fra sæson 8

Henrik Lindegaard fra sæson 8

Rasmus Trangbæk fra sæson 8

Rikke Baun fra sæson 8

Louise Jensen fra sæson 8

Christina Friis Thomsen fra sæson 8

Ovenstående ti er de deltagere, der skal være med i særudgaven af ‘Den Store Bagedyst’ og dermed bliver det altså ikke til et gensyn af dette års vinder Frederikke Legaard.

Læs også

Vild med Dans: Silas og Jakob deler stor nyhed

 

 

Dagens Gossip