Annette Heick modtog SMS fra mor Hilda: Tissede i en plastikpose i bilen

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

Hilda Heick, der udgør halvdelen af duoen Keld & Hilda, sendte en noget besynderlig information til sin datter.

Tv-værten Annette Heick, der er datter af Keld og Hilda Heick, modtog onsdag aften en noget besynderlig SMS-besked fra sin mor. Det afslører hun på Instagram.

Læs også

DR undskylder stor fejl: De vidste det ikke

"Fik denne sms fra mine stakkels forældre i går aftes," skriver Annette Heick som tekst til sit opslag på Instagram.

I SMS-beskeden fortæller Hilda Heick om deres trafikale problemer, der onsdag aften blev forårsaget af snevejret i Nordjylland.

Beskeden indikerer, at hun og Keld har været på vej til et spillejob, hvilket blev umuliggjort af det voldsomme vejr. Til sidst var de tilsyneladende nødt til at vende bilen om, fordi publikum var begyndt at gå hjem.

"Vi har opgivet at komme frem. Folk er ved at gå hjem, så vi har lige vendt bilen ved Aalborg Syd," skriver Hilda Heick i SMS-beskeden til sin datter.

Hilda Heick mente dog, at datteren skulle have al information med. I hvert fald besluttede hun også at informere om, at hun havde været nødt til at tisse i en pose i bilen.

"Jeg måtte tisse i en plastikpose og hælde indholdet ud af bilen," lyder det fra Hilda Heick, inden hun fortsætter:

"Vi har fået et stykke kage på et job lige efter frokost, og så har vi delt fire bananer. Det blev en slankedag - også økonomisk."

Foto: Instagram

Tilsyneladende har musikerparret været presset på tid, da de ikke har haft mulighed for at spise, og derfor har måtte nøjes med at dele lidt frugt.

Dog tyder det på, at de kan se frem til en mere afslappende dag i dag, da det job, de skulle have spillet i dag, er blevet aflyst grundet corona.

Læs også

Harry og Meghan i unåde: Har kostet 4,3 millioner pr. minut

"Nu kører vi til Aarhus, hvor vi har hotelværelse. Vores job i morgen (i dag, red.) er aflyst. De har fået corona," skriver den 75-årige Hilda.