Baby fra ikonisk billede på Nirvana-album genskaber foto 25 år senere

Spencer Elden har genskabt billedet fra 1991 i anledning af albummets 25 års jubilæum. Screenshot: YouTube.

Fotografen og 'babyen' var ikke enige om, hvorvidt billedet skulle genskabes med eller uden badebukser.

Cd-coveret med en svømmende babydreng uden tøj, der prøver at få fat i en pengeseddel i en swimmingpool har printet sig fast i hovedet på de fleste. Billedet stammer fra gunge-bandet Nirvanas andet album ‘Nevermind’, som blev et kæmpe hit.

I anledning af albumet har 25 år på bagen, har babyen på det ikoniske cover valgt at hoppe i swimmingpoolen igen for at ære Nirvana, skriver den britiske avis The Daily Mail.

Læs også

Radiovært smider kludende: Sara Bros følgere på Instagram er svært begejstrede

Men den nuttede, pengesøgende baby, der hedder Spencer Elden, er blevet en voksen mand på 25 år, der bor i Los Angeles i USA. 

Egentlig ville Spencer gerne have været nøgen som for 25 år siden, men fotografen, der skulle hjælpe med at genskabe billedet, foretrak, at det skete med badebukser på.

- Han syntes, at det villle være mærkeligt, så jeg tog mine badebukser på, forklarer 25-årige Spencer Elden til New York Post.

Spencer Elden lever af at lave musik og er glad for at have været med på Nirvanas hit-album, selvom han ikke husker noget fra dengang.

- Det er cool, men også mærkeligt at være en del af noget så vigtigt, når jeg ikke engang husker det, siger Spencer Elden.

Læs også

Lukas Graham tæt på at blive far: Se hans højgravide kæreste i bikini

På søndag er det præcis 25 år siden ‘Nevermind’ blev udgivet. Siden da har albumet solgt over 30 millioner eksemplarer på verdensplan. 

Spencer Elden blev brugt på det ikoniske cover, fordi fotografen Kirk Weddle kendte Spencers far og spurgte om lov til at fotografere sønnen til Nirvanas album. 

De nye billeder af Spencer Elden kan ses her.

Hør den 25-årige babystjerne fortælle om, hvordan det er at være ham (med tissemanden) på Nirvannas album: 

nirvana baby spencer elden interview

 

 

Dagens Gossip