Baby-glæde hos Hilda Heick

Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix.

Hilda Heick jubler over forøgelsen.

Sidste år dansede Hilda Heick med Michael Olesen i 'Vild med dans'.

De mange timers dans bragte de to tæt sammen og endte med et nært venskab. Faktisk så nært, at Hilda tidligere har beskrevet Michael Olesen, som "den søn hun aldrig fik".

Læs også

Søn fortæller mor, at han har en tvilling i skolen: Hun bryder sammen, da hun ser et billede af ham

Privat danner 39-årige Michael Olesen par med Joan Divine - og de to har kæmpet en lang kamp, for at få deres ønskebarn. 

I intet mindre end ni år, var parret i fertilitetsbehandling - en behandling der heldigvis til sidst bar frugt. I dag er Michael og Joan nemlig forældre til lille Felix, der kom til verden den 22. juli i år. 

I 'Vild med dans' dansede Michael og Hilda sammen i ni programmer, før de røg ud efter en jive. Og faktisk var det under 'Vild med dans' sidste år, at Joan var i fertilitetsbehandling i Rusland - og det fulgte Hilda tæt på sidelinjen. 

Fortsat tætte 

Hilda har tidligere fortalt, at hun flere gange undervejs spurgte Michael, om ikke han skulle med Joan til Rusland - men Michael Olesen forsikrede Hilda om, at de deltog i Vild med dans og at "alt var helt som det skulle være".

Og selvom det er ved at være et år siden - så er forholdet stadig nært. 

Michael Olesen deler et sødt billede på sin Instagram, hvor han selv, Joan, Hilda og Keld sender store smil til kameraet. Lille Felix er også med på billedet. Til opslaget har den populære danser skrevet:

"Felix fik det dejligste besøg i dag, af de her to søde mennesker." samt skrevet hashtagget "reservebedsteforældre", hvilket indikerer, at forholdet fortsat er tæt.

Hilda har også selv kommenteret på billedet og skriver:

"Åh, hvor er det dejligt at se lille Felix." 

Du kan se hele billedet hos Michael Olsense her.

Læs også

Mette Frederiksen med kraftig opfordring