'Badehotellet'-stjerne afslører fremtidsplaner: "I kan godt glæde jer"

Kamille Isaksen

1 minut siden

|

04/07/2024
Underholdning
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Seerne kan godt glæde sig til at se skuespilleren i aktion.

Dagens topnyheder

Hun er nok en af de karakterer, som har gennemgået den største udvikling gennem seriens 10 sæsoner.

Allerede fra 1. afsnit blev danskerne introduceret til rigmandsdatteren 'Amanda', som senere hen endte med at eje det kendte Badehotel.

Det er skuespilleren Amalie Dollerup, som står bag karakteren, og selvom serien har sendt sit sidste afsnit, så er hun langt fra færdig med skuespillerlivet.

På trods af den store opmærksomhed omkring hende og hendes karriere, har Amalie Dollerup alligevel formået at holde kortene tæt til kroppen, når spørgsmålet har gået på, hvad hun skulle efter seriens afslutning.

Men nu afslører hun, hvad hun har brugt de seneste måneder på.

Her vender hun tilbage

Når vi rammer december til næste år, vil vi nemlig kunne se hende på skærmen igen.

For hver dag fra den 1. til den 24. december, ruller ‘Valdes Jul 2’ over skærmen, og det bliver med Amalie Dollerup på rollelisten.

Det fortæller hun i et opslag på Instagram:

“De sidste par måneders optagelser har stået i julens tegn. For jeg medvirker nemlig i “Valdes Jul 2”, som bliver vist på TV 2 i 2025. Imens det har været brændende varmt udenfor, har vi gået og leget jul indenfor…,” skriver hun i opslaget og fortsætter:

“En drøm om at lave julekalender som voksen, er nu gået i opfyldelse. Der er dog ingen sange eller musikvideoer undervejs i afsnittet, for nu er genren en anden. Med super fine, spændende og rørende historier. Der er lang tid til julen 2025, men I kan godt glæde jer til at følge disse seje unge menneskers eventyr igen,” lyder det fra Amalie Dollerup.

Du kan se hele opslaget herunder: