‘Badehotellet’-stjerne med trist meddelelse

Foto: Thisted James Alexander/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Nu deler ‘Badehotellet’-stjernen en trist meddelelse.

“Nogen gange går livet ikke som man lige havde drømt om”. 

Sådan indleder ‘Badehotellet’-stjernen Anne Louise Hassing et opslag på det populære sociale medie Instagram. 

Næste linje løfter sløret for, at hun ikke længere er sammen med sin kæreste, som hun stod frem med for første gang offentligt i november måned. 

Kærligheden brast altså mellem Anne og kæresten, Christian. 

Den 55-årige skuespillerinde, der særligt er kendt for sin rolle som Fru Madsen i TV 2s storstilede dramaserie 'Badehotellet', hentyder også i opslaget til, at det ikke er så længe siden, at de stod sammen på den røde løber til en prisfest, og der blev skrevet en del om det. 

Men her understreger hun sort på hvidt, at hun er single igenm og alt er ok, selvom det er hårdt. 

Skuespilleren, der også har spillet med i blandt andet ‘Krøniken’, ‘Idioter’ og ‘Kærlighedens smerte’, benytter samtidig lejligheden til at fortælle, hvorfor hun har valgt at dele dette opslag: 

“Jeg skriver dette post da en del af det at være et kendt ansigt, jo også er, at der bliver skrevet om ens privat- liv i de kulørte blade og på netted, og det er ikke så længe siden vi stod sammen på den røde løber, til en pris- fest, og der blev skrevet en del om det, og ligger en del interviews på netted, om at vi er kærster. Men altså: Single igen, og alt er ok, selvom det er hårdt. Jeg kommer ikke til at besvare nogen kommentarer på dette opslag”, skriver hun slutteligt. 

Du kan læse resten af opslaget ved at trykke her.

Læs også

Helt vanvittigt smør-tilbud hos Føtex: Så billigt får du ‘det hvide guld’

 

 

Dagens Gossip