Barn nummer tre: Nu åbner Amalie Szigethy op

Foto: TV3

Det er få måneder siden, at 'Forsidefruer'-deltageren Amalie Szigethy blev mor for anden gang. Nu åbner hun op om barn nummer tre.

Der er nok at se til hjemme hos Amalie Szigethy, der for få måneder siden blev mor til endnu en datter. I november blev hun nemlig mor til lille Hannah, og fireårige Josephine fik derfor en lillesøster.

Læs også

Amalie taler ud om forhold: Han er ikke ude af billedet

I denne forbindelse har Amalie afsløret, at hun er meget imponeret over Josephine. Til trods for, at hun er blevet tilsidesat en kende, da Hannah tager en stor del af Amalies opmærksomhed, tager hun det rigtig pænt. Det skriver SE og HØR

Hun afslører dog også, at det i de første uger var svært, da Josephine skulle vænne sig til det. Den mangeårige deltager i 'Forsidefruerne' lægger derfor heller ikke skjul på, at den første tid som mor til to var rigtig hård. 

Heldigvis tyder det på, at Josephine er blevet rigtig glad for sin rolle som storesøster til Hannah. Ifølge Amalie er hun vild med sin lillesøster, som endda er den første, der får et kram, når hun bliver hentet i børnehaven.  

Meget tyder derfor også på, at det ikke har skræmt realitydeltageren at være mor til to, hvorfor hun ikke er afvisende over for et barn nummer tre. Heller ikke selvom hun bro alene med sine døtre. 

Faren Mikkel Skelskov er fortsat en del af familielivet, og Amalie beskriver deres samarbejde som værende 'rigtig godt'. Hun fortæller dog også, at de ikke bor sammen, og at han kommer og går. Når han er til stede, så hygger de sammen som en familie, siger hun. 

I forlængelse af dette, afviser hun heller ikke, at der i fremtiden kan komme en lillebror eller lillesøster til sine døtre: 

"Jeg vil ikke afvise at få en nummer tre engang i fremtiden," lyder det ifølge SE og HØR fra Amalie, der også fortæller, at Mikkel Skelskov kunne være et godt bud på en far til en fremtidig baby.

Læs også

Szhirley vil corona-kilone til livs: Så meget har hun taget på

På nuværende tidspunkt har hun dog 'hænderne fulde', lyder det fra Amalie Szigethy, hvorfor en lillebror eller lillesøster ikke bliver inden for nærmeste fremtid. Derudover understreger hun, at der ikke er aftalte noget med ekskæresten Mikkel. 

 

Dagens Gossip