Bedstemor skal putte sit barnebarn - mor og far får et chok, da de ser overvågningsbillederne

Henrik R

4 uger siden

|

15/06/2024
Underholdning
Det var så tæt på at lykkes for bedstemoren. Screendump: Youtube.
Amerikanske Nikki Sharp Bishop og hendes mand fik bedstemor til at passe deres baby, mens de to skulle ud og nyde aftenen alene sammen.

Dagens topnyheder

Det gik fint for mormor Valerie med at være babysitter lige indtil sengetid. Valerie er nemlig en relativ lav dame på 1,5 meter, og det gør sommetider livet lidt mere udfordrende. 

Så da mormoren skulle putte barnebarnet i tremmesengen, kunne hun ikke få lagt babyen ned på madrassen. Udsyret med en lille skammel forsøgte hun igen. Denne gang få hun barnet ned i sengen, men hun får overbalance og vælter selv ned i sengen. 

Heldigvis skete der ikke noget med hverken baby eller bedstemor.

Da forældreparret kom hjem og hørte om episoden, kunne de ikke lade være med at se overvågningen fra børneværelset igennem, og det syn, der mødte dem, fik dem til at spærre øjnene op.

Nikki Sharp Bishop og hendes mand kan ikke lade være med at more sig lidt over videoen og har delt den på Facebook, hvor den er blevet set over 13 millioner gange på et døgn.

"Min mor slår mig ihjel, men jeg var nødt til at dele dette. Til dem af jer, der ikke kender min mor, så er hun 1,5 meter høj og har altid været vertikaltudfordret. Jeg elsker denne skøre kvinde!"

På bare 24 timer blev videoen set over 13 millioner gange og opnåede 168.000 delinger. 

Nikki Sharp Bishop havde ikke regnet med, at hendes uheldige mor ville skabe så meget opmærksomhed på Facebook. 

Det er dog ikke alle, der kan se det sjove i mormor Valeries sengestunt. Enkelte skriver i kommentarfeltet, at det er en meget alvorlig situation, som kunne være endt tragisk. 

Det er formentlig også sidste gang, at bedstemoren benytter en skammel, når barnebarnet skal puttes. 

Se videoen herunder.