Bendtner har gang i forretningen: Har millionindtjening

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner har godt gang i forretningen.

Nicklas Bendtner spiller ikke længere fodbold på professionelt plan. Derfor er han nødt til at finde andre måder, hvorpå kan han få smør på brødet. 

Læs også

TV 2 melder ud: Storhittende serie vender tilbage

Heldigvis ser det ud til, at han har fundet en måde, hvorpå han kan dette. I hvert fald viser hans seneste regnskab i Selskabet NB af 9. december 2010 ApS, at hans forretning går ganske godt.

Regnskabet for 2021 viser nemlig, at Nicklas Bendtners selskab sidste år havde en bruttofortjeneste på 1.032.844 kroner, hvilket er en markant forbedring i forhold til år forinden, hvor bruttofortjenesten lød på 185.236 kroner.

I regnskabet fremgår det også, at 'selskabets aktivitet har i lighed med tidligere år bestået af marketing-, event- og profileringsvirksomhed'. Det giver derfor ikke et konkret billede af, hvor pengene kommer fra, men giver dog en antydning af det.

Det vides, at Nicklas Bendtner får penge for at medvirke i discovery+-programmet 'Bendtner & Philine', som han deler med sin ekskæreste Philine Pi Roepstorff. Hvad han ellers har tjent penge på i løbet af 2021, vides dog ikke.

Hvad der dog står klart er, at selskabet har leveret et overskud på cirka 700.000 kroner efter skat. Det betyder dog ikke, at den tidligere fodboldspiller har givet sig selv et udbytte på 700.000 kroner.

Derimod har han valgt at lade pengene stå i selskabet, der ved årsregnskabets aflæggelse havde en negativ egenkapital på 4,3 millioner kroner.

Tilsyneladende skyldes dette dog ikke, at han skylder en stor sum penge til andre personer eller virksomheder. Derimod har selskabet 'gæld til selskabsdeltagere og ledelse', hvilket er Nicklas Bendtner selv, på 5.560.687 kroner.

Læs også

Kærestepars hyggestund i bil gik galt: Nu har kvinde fået 36 millioner i erstatning

For nylig blev det desuden offentliggjort, at Nicklas Bendtner har sagt ja til at være med i en dokumentarfilm. Om disse penge også havner i pengekassen hos Selskabet NB af 9. december 2010 ApS, kommer hans 2022-regnskab sandsynligvis til at vise.

 

Dagens Gossip