Bill Gates' datter deler joke om coronavaccine

Foto: Instagram

Bill Gates' 24-årige datter, Jennifer Gates, har på de sociale medier lavet en joke om coronavacciner, der tager udgangspunkt i hendes fars indblanding i flere konspirationsteorier.

Bill Gates' datter har for nylig delt et billede på det sociale medie Instagram, hvori hun afslører, at hun har fået første dosis af en coronavirusvaccine. I denne sammenhæng jokede hun med, at den 'ikke implanterede hendes geniale far i hendes hjerne'.

Læs også

Studie afslører: Dette kan reducere coronarelaterede dødsfald med op til 60%

24-årige Jennifer Gates brugt den lille joke til at gøre grin med de vilde konspirationsteorier om, at milliardær og Microsoft-grundlæggeren bruger vaccinen til at komme ind i folks hjerner og spore deres bevægelser.

Foto: Instagram

Jennifer Gates er andetårs medicinstuderende ved New Yorks Icahn School of Medicine på Mount Sinai. I sit opslag på Instagram skrev hun følgende: 

"Det er over et år siden, at SarsCOV2-varianten opstod, og vi har nu flere løsninger, herunder vaccinationer, der hjælper med at beskytte enkeltpersoner og samfund." 

"Jeg er så privilegeret, at jeg har fået min første dosis af mRNA, som skal lære mine celler at skabe en beskyttende immunrespons på denne virus. Som medicinstuderende og fremtidig læge, er jeg taknemmelig for, at det vil give mig beskyttelse og sikkerhed i min fremtidige praksis. Jeg vil opfordre alle til at læse mere og overveje det stærkt for dig selv og din familie, når du får mulighed for det Jo flere mennesker, der bliver vaccineret, jo sikrere er vores samfund for alle."

Foto: Instagram

"At sige tak er ikke nok til at beskrive min taknemmelighed for læger, forskere, folkesundhedseksperter, apotekere og så mange andre, der gjorde det muligt at opnå denne bedrift inden for moderne medicin. Vores sundhedsarbejdere har arbejdet utrætteligt for at redde så mange liv som muligt, og denne vaccine vil kun øge deres evne til at lykkes." 

"PS. Jeg bærer stadig min maske (eller to!), efter at have modtaget min anden dosis. Jeg håber, at det forklarer sig selv, og hvis det ikke gør, så lad mig høre, så jeg kan levere lærerige ressourcer."

Foto: Instagram

"PPS. Desværre implanterede vaccinen ikke min geniale far i min hjerne - hvis blot mRNA havde den kraft...!" 

Bill Gates har tidligere langet ud efter de bizarre konspirationsteorier, der hævder, at han bruger Covid-19-vacciner til at implantere mikrochips i hele verdens befolkning.

Foto: Instagram

Microsoft-grundlæggeren har tidligere udtalt, at han er chokeret over mængden af 'skøre' og 'onde' konspirationsteorier, der har været rettet mod ham under pandemien.

Læs også

Stopper med coronavaccine: For mange fik bivirkninger

Han bruger sin personlige formue til at hjælpe i den globale kamp mod forskellige overførbare sygdomme, hvilket han har gjort i mere end to årtier. I denne periode har han doneret adskillige milliarder dollars til disse formål. 

 

Dagens Gossip