Brad Pitt vil kæmpe for børnene: - Hun har åbnet porten til helvede

Angelina Jolie har krævet fuld forældremyndighed over parrets børn, men det vil Brad Pitt angiveligt ikke lade ske uden kamp.

Ifølge kilder tæt på Brad Pitt har han ikke tænkt sig at se til, mens hustruen Angelina Jolie tager børnene.

Han har angiveligt sagt, at hun har “åbnet porten til helvede” ved at fremsætte det krav. Det skriver The Telegraph.

Brad Pitt er ifølge kilderne tæt på ham knust over, at Angelina Jolie tirsdag valgte at begære skilsmisse. Grunden til ønsket om at gå fra hinanden er blevet beskrevet i papirerne som “uforenelige uenigheder”.

Desuden er skuespilleren rasende over antydninger om, at ønsket om skilsmisse fra Angelina Jolies side skulle skyldes hans forbrug af alkohol og marijuana samt problemer med hans temperament.

Angiveligt hyrede Angelina Jolie en privatdetektiv for at holde øje med sin skuespillermand, da han var på et filmset med den franske skuespillerinde Marion Cotillard.

Læs også

Chokerende afsløring: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles

Hun venter i øjeblikket sit andet barn med sin partner og er ifølge forlydender fuldstændig knust over at blive trukket ind i “Bragelinas” skilsmisse.

Brad Pitt har ifølge avisen sagt til sine venner, at de ikke må tale dårligt om hans snart tidligere ægtefælle. Han roser desuden hendes evner som mor, men beslutningen om at kræve fuld forældremyndighed er uacceptabel for ham.

- Der er ingen chance for, at det kommer til at ske, har han ifølge sladdermagasine TMZ sagt til venner.

Parret har tre biologiske børn. Shiloh på 10 og tvillingerne Knox og Vivienne. Desuden har parret også adopteret tre børn. Maddox på 15 år, Pax på 12 og Zahara på 11 år.

 

Dagens Gossip