Britney Spears gør det igen: Viser sig frem i røde bikinitrusser

Foto: Britney Spears / Twitter

Britney Spears har flere gange delt afslørende billeder på Instagram, og nu gør hun det igen

Britney Spears overraskede sin fans med endnu et topløst billede på Instagram tirsdag, efter at have delt sin reaktion på, at hende far ikke længere er hendes værge.

Den 39-årige sangerinde poserede i intet andet end et par røde bikinitrusser på billedet, hvortil hun har skrevet følgende tekst: 'Psst, du hørte mig... kys den.'

Billedet blev delt få timer efter, at Britney havde afsløret, at hun 'græd i to timer', da hun fik at vide, at hendes fars værgemål over hende var blevet suspenderet. Han administrerede hendes ejendom og formue i mere end 13 år.

Foto: Britney Spears / Instagram

Britney besluttede at overlade meget lidt til fantasien på det billede, hun har delt på sin Instagram-profil. Som angivet herover, ser man hende nemlig posere i blot et par røde bikinitrusser, som hun har matchet med knæhøje støvler i samme farve.

Tidligere på dagen delte Britney en besked, hvori hun gav udtryk for sin kærlighed til Free Britney-bevægelsen efter hendes fars mangeårige værgemål over hende blev suspenderet.

"#FreeBritney-bevægelse. Jeg har ingen ord. På grund af jer og jeres konstante modstand for at befri mig fra mit værgemål. Mit liv bevæger sig nu i den retning. Jeg græd i nat i to timer, fordi mine fans er de bedste, og jeg ved det," skrev hun på Twitter.

I opslaget på Twitter inkluderede hun også en video af sig selv, hvor hun viser sin nye frisure, mens hun poserer til lyden af sangen 'Fade' fra Kanye West.

Foto: Britney Spears / Twitter

Den verdenskendte sanger er i denne video iført en crop-top og et par hvide shorts, mens hun stirrer ind i kameraet med et dramatisk lag øjenmakeup.

#FreeBritney-bevægelsen er en græsrodsbevægelse, der er blevet startet af sangerindens fans, der føler, at hendes værgemålskamp skulle ophøre - og at Britney igen skulle have ret til at bestemme over sit liv og sin formue. 

Læs også

'Årgang 0'-Stephanie taler ud: Det døjer hun med

En lang række berømtheder har vist Britney deres støtte på de sociale medier, hvilket omfatter både hendes veninde Paris Hilton og Tesla-ejer Elon Musk.

 

Dagens Gossip