Bryder i gråd midt på scenen: Sofie Linde får kæmpe overraskelse i sidste aften som X Factor-vært

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Midt under finalen i dette års 'X Factor', blev tingene sat på pause, og værten Sofie Linde fik sig en stor overraskelse.

Tidligere i år meldte tv-vært Sofie Linde ud, at dette års udgave af 'X Factor' ville blive den sidste med hende som vært.

Læs også

Ny afsløring om kvinde, der hævder at være Maddie: Kan være forsøg på at skabe sangkarriere

Det betyder, at fredag aftens finale, er sidste gang, hun er med på scenen - og det blev markeret på en sådan vis, at den erfarne tv-vært stod med tårer i øjnene.

Sofie Linde skulle til at sende til reklamepause, men pludselig blev hun afbrudt af TV 2's speaker, der fortalte, at det var hendes sidste aften i 'X Factor', hvorfor produktionen bag det populære program havde en overraskelse til hende.

Derefter trådte de tidligere deltagere fra denne sæson ind på scenen, hvor de sammen med finalisterne sang en sang til hende. De fik også selskab fra deltager fra de tidligere sæsoner, hvor hun har været vært.

Oplevelsen var tydeligvis noget helt særligt for den 33-årige vært, der slet ikke kunne stå for den fine sag, der blev fremført for hende, hvorfor hun ikke kunne holde tårerne tilbage.

Undervejs er der en række videohilsner, der bliver vist for både Sofie Linde, men også de andre tilstedeværende. Blandt andet bliver der vist hilsner fra Remee, Ankerstjerne, Martin Jensen, Oh Land og Sanne Salomonsen.

Det hele blev rundet af med en videohilsen, der var blevet lavet af hendes mand, Joakim Ingversen, og deres børn.

Læs også

Voldsom ulykke: To tog kørt af sporet

Efter den flotte hyldest til den mangeårige vært i 'X Factor', var der stående bifald fra de omtrent 3.500 publikummer, der fredag aften befandt sig i Arena Randers.

.

Dagens Gossip