Bubbers kæreste pressede ham: “Den blev lidt sort i det”

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Det var Bubbers kæreste, der var skyld i, at han tog til lægen.

Sidste sommer blev Bubber opereret for hudkræft. Men hvis det ikke var for kæresten Signe Rossing, så var der uden tvivl gået længere tid, før kræften var blevet opdaget.

Læs også

Bubber fik to store chok

Det fortalte Bubber onsdag i Aftenshowet.

“Det startede med, at jeg fik en lille talgknop på min øreflip. Jeg tænkte, den har vel lov at sidde der. Den gør ikke noget,” forklarede Bubber.

Men da han så ordentlig efter, kunne han godt se, at knoppen var "lidt sort i det." Trods det faktum, var det først, da han blev presset afsted af Signe Rossing, at han besøgte sin egen læge.

Bubber er ikke den eneste mand, der har svært ved at tage til lægen. Mænd går i gennemsnit 30 procent mindre til deres praktiserende læge end kvinder, lød det i Aftenshowet.  

Der var meget grunde til, at Bubber ikke som det første ringede til sin læge. “Jeg vil jo ikke belemre systemet,” forklarede Bubber, som også fortalte, at “der jo også var meget corona, og det var lige midt i det hele.”

Ikke første gang

Selvom Bubber havde svært ved at komme til sin læge, så er det ikke første gang, at den dødelige sygdom har ramt tv-væten.

"Jeg har både haft en knude i læben og en knude i øret. Den i øret voksede, og jeg tænkte bare: 'Hvad fanden er det for noget?'. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne spille sammen," forklarede Bubber i en liveudsendelse på Facebook med psykolog Marie Brixtofte.

Knudet i læben blev fjernet for nogle år siden, hvorefter han ikke havde tænkt yderligere over det. Knuden på øret blev dog ved med at vokse

Til sidst var Bubber forbi både Bispebjerg Hospital og Rigshospitalet, hvor lægerne ikke var i tvivl om. Der skulle gøres noget, og det skulle gøres nu, da det var nødvendigt at operere mod kræft.

Tv-værten afslørede i liveudsendelsen på Facebook, at det kom som et stort chok for ham. Han rettede dog hurtigt sine tanker mod, at knuden på hans øre skulle fjernes hurtigst muligt. Dernæst søgte han hjælp på et privathospital, hvor han fik hjælp af en kirurg.

Læs også

Bubber fik hård besked af lægen: Det er kræft

 

Dagens Gossip