Casper Christensens første møde med Umut Sakarya: Ét særligt øjeblik glemmer han aldrig

Skrevet af Kamille Isaksen

02/04/2024
Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Da de to store personligheder mødte hinanden for første gang, gjorde Umut noget, som Casper Christensen sent vil glemme.

Mest læste i dag

Når man taler om de helt store danske kendisser, er personer som Casper Christensen og Umut Sakarya ikke til at komme udenom. 

Selvom de to personligheder tonede frem på skærmen på forskellige tidspunkter, har de for nylig sat sig ned og taget en snak om lidt af hvert i Casper Christensen podcast 'Casper 3080 Tikøb'.

Lytterne vidner til en uventet og humoristisk konfrontation mellem værten og hans gæst, kokken Umut Sakarya. Casper Christensen tog en tur ned ad memory lane for at diskutere en bemærkelsesværdig hændelse, der fandt sted under deres første møde.

Historien tager sit udspring ved en begivenhed arrangeret af Podimo, hvor de to skulle posere sammen for et pressefoto: “Lige som fotografen skulle til at tage billedet, tager du mig i skridtet. Du slår mig på pikken, og jeg er sådan 'what the fuck?!'", fortalte Casper i podcasten. 

Interessant nok har Umut Sakarya, den 33-årige kok kendt for sin livlige personlighed, ingen erindring om denne hændelse, men han erkender, at det nok skal passe, når nu Casper selv siger det.

Selvom de to mænd er forskellige på mange måder, så har de især én ting til fælles. Begge mænd har gennemgået betydelige personlige forandringer siden deres første møde. Casper Christensen reflekterede over sin egen udvikling fra de dage, hvor skandaler og vilde byture var en del af dagligdagen, til et mere roligt liv, hvor tidligere eskapader nu ses i et andet lys. 

Umut Sakarya har ligeledes taget skridt til at ændre sit liv, herunder at starte i terapi og stoppe helt med at drikke alkohol.

Du kan høre denne episode af 'Casper 3080 Tikøb’ ved at klikke her