Cecilie Hother deler stor nyhed: Har gjort det for første gang nogensinde

Skrevet af Kamille Isaksen

05/02/2024
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Det er en meget stolt og glad Cecilie Hother, som kan præsentere nyheden.

Mest læste i dag

De fleste lærte hendes navn at kende, da hun var vejr-vært på TV 2. Sidenhen har Cecilie Hother slået sit navn fast ved blandt andet at starte sit eget smykkefirma, men denne gang er det et helt andet projekt, som hun har kastet sig ud i.

Cecilie Hother har sammen med sin familie taget springet ind i tegnefilmsverdenen ved at lægge stemmer til karaktererne i den nye film 'Sigurd Sommerfugl'. Dette markerer første gang, Hother-familien har deltaget i en sådan kreativ proces, og for Cecilie selv, er det en drøm, der er gået i opfyldelse. "Det var sjovt og faktisk noget som jeg længe har ønsket mig, men som jeg - helt ærligt - ikke troede muligt," afslører Cecilie i et opslag på Instagram.

Cecilie, hendes mand Thomas, og deres børn Aksel og Ellinor, samt Tobias, har alle bidraget med deres stemmer til filmen, hvilket har været en stor og skøn oplevelse for dem alle. Specielt for Ellinor var det en særlig oplevelse at høre sin egen stemme i biografens mørke, mens Aksel, stadig for ung til fuldt ud at forstå processen, blot er begejstret for filmen og har hængt plakaten op på sit værelse.

Cecilie og hendes familie fik muligheden sidst i 2023, da de modtog en uventet invitation via e-mail om at deltage i projektet. Dette tilbud kom som en overraskelse og bekræftede, at drømme kan blive til virkelighed, selv dem man mindst forventer. Familien håber, at dette ikke bliver deres sidste eventyr i tegnefilmsindustrien, selvom de denne gang kun havde mindre roller. "Det er bare nogle små sommerfugleroller vi har fået, så du skal være skarp hvis du fanger vores stemmer," bemærker Cecilie med et glimt i øjet.

Du kan se Cecilies opslag her: