Chok i Luksusfælden sæsonfinale: Linette står til at skulle i fængsel

Foto: TV3

Linette står foran en mulig fængselsdom i aftenens afsnit af Luksusfælden. Kan eksperterne hjælpe hende, eller er alt håb ude? Se med i aften klokken 20.00.

Luksusfældens eksperter skal på opgave for sidste gang i denne sæson, når sæsonafslutningen bringer dem til Nørre Alslev på Falster.

Her har de gemt en særdeles svær opgave til sidst, da de står over for den 44-årige Linette, der har så store kvaler med økonomien, at hun står til en tur i fængslet.

Læs også

Forældre i chok: Vores børn skulle skide i en spand

Linette bor på Falster med sin hund Houdini. Her arbejder hun som SOSU-assistent, og hver dag indtager hun 12 kopper kaffe, 12 colaer og 40 cigaretter.

Hendes levestil er dog ikke det værste, som eksperterne finder frem til, da de skal kigge hendes økonomi igennem. Det er til gengæld, at hun står til en fængselsdom, som hun selv ikke er klar over.

Linette satte ild til sin bil for et par år siden af ren og skær frustration og desperation. Hun blev idømt samfundstjeneste, men Linette er ikke mødt op. Nu står hun til at skulle et halvt år i fængsel, og den nyhed kan eksperterne bringe til Linette, der ikke selv var klar over det.

Foruden en mulig fængselsdom er der også en gæld, der skal afbetales på. Linette får endnu et chok, da hun bliver informeret om, at hun skylder 1.1 millioner kroner væk.

Lykkes det at hjælpe Linette med komme på rette kurs igen? Skal hun ind og afsone i fængsel, og kan hun nogensinde få afbetalt sin gæld?

Du kan få svar på det hele i aftenens program af Luksusfælden, der sendes klokken 20.00 på Luksusfælden.

Læs også

Breaking: Forsamlingforbuddet hæves til 500, men..

 

 

Dagens Gossip