Christopher havnet i stort problem

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

09/06/2024
Underholdning
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Alt er ikke gået efter planen for den populære sanger.

Dagens topnyheder

Hvis man følger den verdenskendte sanger på Instagram, er man nok allerede klar over, at alt ikke helt gik efter planen for Christopher og hans band. 

I øjeblikket er den danske popstjerne Christopher på turné i Holland, hvor han optræder ved flere "open air"-koncerter. Hans seneste optræden i den hollandske by Soest blev dog udfordret af uforudsete problemer med transporten.

Christopher er kendt for at levere energiske og mindeværdige koncerter, og hans aktuelle turné i Holland er ingen undtagelse. Med flere planlagte koncerter på programmet, var forventningerne høje blandt både fans og arrangører. Men inden den sidste koncert på turnéen, som fandt sted lørdag aften, blev der skabt en vis dramatik.

I en række Instagram-stories delte Christopher sine oplevelser med sine mange følgere. Her kunne man se, hvordan den bus, der skulle transportere ham og hans hold til koncertstedet, sad godt fast i et skovområde. Situationen var usikker, og i en af hans opdateringer udtrykte Christopher sin tvivl om, hvorvidt de ville nå frem i tide. Han skrev: "Bussen sidder fast. Ved ikke, om vi når showet i aften," mens han viste billeder af holdet, der forsøgte at få bussen fri ved hjælp af skovle.

I en senere Instagram-story kunne man se ham selv med en skovl i hånden, mens han ivrigt forsøgte at få bussen fri sammen med de andre. 

Til alles lettelse lykkedes det til sidst at få bussen fri, og Christopher kunne fortsætte til Soest, hvor han skulle optræde. I en opdatering på Instagram bekræftede han, at han var nået frem og var klar til aftenens koncert. "Vi ses i aften," skrev han, mens han viste et billede af sig selv, klar med sin guitar og i færd med at varme op til det store show.