Christopher indrømmer: Jeg er rædselsslagen

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Sangeren har aldrig prøvet det før, og han indrømmer, at det gør ham bange.

Selvom sangeren Christopher er vant til at stå foran tusindvis af skrigende fans og optræde, så er der ting, der godt kan gøre ham bange og usikker.

Læs også

Trodser forbud: Her fester unge danskere løs

Sammen med sin hustru, tv-vært og model Cecilie Haugaard, venter parret deres første barn. Tilbage i september afslørede de, at de skal have en baby, og nu kommer fødslen tættere på. Det bliver højst sandsynligt i starten af marts, at de bliver forældre. Selvom Christopher glæder sig, så er han også nervøs for fremtiden. 

“Jeg føler mig sårbar, og jeg er ligeledes spændt og rædselsslagen. Det er et helt nyt level af bekymringer og ansvar. Og det holder nok stik, at man ikke ved, hvad det vil sige at blive forældre, før man står midt i det,” forklarer Christopher i radioprogrammet p4 ifølge Her & Nu.

“Det bliver en pige”

I et opslag på Instagram afslørede parret den 20. september, at de venter sig en lille pige. I deres egen udgave af Justin Bieber-hittet ‘Baby’ røbede de hemmeligheden. 

“Håber lidt, at hun får hans stemme. Vi glæder os til marts,” skrev Cecilie Haugaard til opslaget.

Selvom Christopher er rædselsslagen, så er der ingen tvivl om, at han også glæder sig og er stolt over sin kone.

“Jeg elsker denne kvinde mere end livet. Du er det bedste, mest fantastiske mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg er så stolt af dig. Hvem end der kommer ud af din mave om nogle måneder, vil være det heldigste lille mennsker nogensinde,” skriver han i et opslag, hvor han har delt et billede af sin hustru.

Læs også

Mette Frederiksen jubler: “Har aldrig været så hæs”

 

 

 

Dagens Gossip