Mette Frederiksen jubler: “Har aldrig været så hæs”

Foto: Instagram @Mette

Det var en statsminister med armene over hovedet.

Et vaskeægte håndbolddrama.

Læs også

Bagedyst-deltager jubler: "Den er god nok"

I går spillede de danske håndboldherrer sig til en semifinaleplads i VM-turneringen, der lige nu finder sted i Egypten. De besejrede værterne i en kamp, som i den grad fik danskerne op af sofaen. 

Røde kort, forlænget spilletid og straffekastkonkurrence var nogle af ingredienserne i kampen, som mange håndboldfans sent vil glemme. 

En af de danskere, der så kampen, var landets statsminister, Mette Frederiksen. På Instagram har hun lagt en video op, hvor det er tydeligt, at der også blev heppet hjemme hos hende.

“Har aldrig været så hæs efter en håndboldkamp. Nervepirrende. Men Danmark vandt og er videre. Godt gået,” skriver hun til videoen, hvor man kan se Mette Frederiksen med armene over hovedet.

Endte i straffekastkonkurrence 

Kampen endte 39-38 i Danmarks favør. Egypten havde ellers muligheden for at lukke kampen i den ordinære spilletid. 30 sekunder før tid var Egypten i angreb, men pludselig var de en mand for meget på banen, og det betød en udvisning til værtslandet, og Danmark fik bolden. Men det lykkedes ikke Danmarks håndboldherrer at få bolden ind over målstregen. 

Herefter fulgte forlænget spilletid, som endte uafgjort, hvilket betød straffekastkonkurrence. 

Med blandt andet to redninger fra Niklas Landin og mål af Lasse Svan hev Danmarks det længste strå, og vandt den nervepirrende kamp, som også fik Mette Frederiksen op af stolen. 

Nu venter semifinalen på fredag. Her skal Danmark møde Spanien. I den anden semifinale er det Sverige og Frankrig, der tørner sammen. Hvem af de fire nationer, der ender i finalen, vides af gode grunde ikke, men en ting er sikkert: Finalen bliver spillet på søndag. 

Du kan se videoen med Mette Frederiksen her. 

Læs også

Trodser forbud: Her fester unge danskere løs

 

 

 

Dagens Gossip