Dårligt nyt fra X Factor

Foto: PETERSEN, HENRIK R / Ritzau Scanpix

Danskerne skal nok vente endnu længere end først forventet på næste omgang liveshow af X Factor.

Når hverdagene begynder at lakke mod enden, og det endelig bliver fredag, så er der rigtig mange danskere der glæder sig til, at de kan smide sig i sofaen og lade sig underholde af de danske tv-kanaler.

Hos TV2 er de ofte Vild med Dans eller X Factor der pryder sendefladen fredage i løbet af et år, men sådan er det desværre ikke i disse uge.

Læs også

Advarsel: Det her må du ikke tage, hvis du har de mindste symptomer på coronavirus

I sidste uge blev det meldt ud, at X Factor ville blive udskudt i to uger, hvilket betyder, at der først vil blive sendt  X Factor igen den 27. marts.

Nu tyder det dog på, at danskerne skal vente endnu længere tid, før de kommer til at finde ud af, hvilke deltagere der skal gå hele vejen til finalen.

Udskudt på ubestemt tid

Til Ekstra Bladet har Tv2 bekræftet, at programmet nu er udskudt på ubestemt tid, eftersom at der ikke må samles mere end 10 personer i forsamlinger.

“TV2 følger regeringens retningslinjer, og derfor er 'X Factor' indtil videre udskudt i de kommende uger, så der bliver heller ikke sendt 'X Factor' fredag 27. marts. Hvordan tingene ser ud herefter, vil TV2 tage stilling til, alt efter hvordan situationen i Danmark udvikler sig,” lyder det fra Tv2.

Når (hvis) X Factor vender tilbage på tv, vides det ikke, om det kommer til at være i den samme konstellation, som vi tidligere har set.

Da Tv2 har været nødsaget til at rykke programmet på ubestemt tid, er det ikke utænkeligt, at der kommer til at ske ændringer i konceptet.

Læs også

Her er der gratis pizza, sandwich, kaffe og te de næste 14 dage

 

 

Dagens Gossip