David Owe taler ud: Blev spyttet i hovedet under Vild med Dans

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Skuespilleren David Owe fortæller om tiden efter, at han vandt Vild med Dans.

Hvis man gerne vil helt under huden på en kendis, helt derind hvor følelserne sidder helt uden på tøjet og de ikke kan gemme sig bag facaden, så skal man have dem med i tv-programmet ‘Korpset’.

Det er nemlig et af de få steder, hvor deltagerne bliver presset til det yderste, og så lige et par procenter mere, og det resulterer i, at deltagerne har svært ved at opstille nogen facade.

Læs også

TUI aflyser rejse til Cypern: Tre uger senere kræver de fuld betaling

I denne sæson af ‘Korpset’, er det ikke tilfældige danskere der vil prøve sig selv af, men derimod kendisser. Alt fra toptrænede atleter til dessertkokke og skuespillere er med i denne sæson.

En af de der udmærker sig bedst, er skuespilleren David Owe, der i den grad formår at vise udholdenhed og råstyrke. Det er en helt anden David Owe, som danskerne ser, i forhold til den version, der vandt ‘Vild med Dans’ i 2005.

Blev spyttet på og slået i hovedet

Netop Vild med Dans viste sig at blive et vendepunkt i David Owes karriere, dan pludselig oplevede, hvordan flere folk decideret hadede ham og var modbydelige over for ham.

I gårsdagens afsnit af ‘Korpset’ taler David Owe helt ærligt ud af posen.

“Jeg er blevet spyttet i hovedet, jeg er blevet slået på, og jeg er blevet provokeret,” lyder det fra David Owe i TV2-programmet, hvor han taler ud om tiden efter, at han vandt det populære danseprogram.

“Verden eksploderede for mig. Alle vidste, hvem jeg var, og der var en hel masse, der synes, at jeg var alletiders, men det jeg også oplevede var, at der var virkelig nogen, der ikke kunne lide mig,” fortæller han.

David Owe fortæller, at det fik ham til at ændre sin måde at være i verden på, og derfor har han ofte skulle opstille en facade. En facade der bliver pillet fuldstændig fra hinanden i ‘Korpset’, og derfor oplever tv-seerne også en David Owe, der både viser råstyrke, men som også bryder sammen og fælder tårer.

Du kan følge David Owe og de resterende kendisser i ‘Korpset’ der sendes hver mandag klokken 20.00 på TV2.

Læs også

Landmand søger kærlighed-Stine “venter stadig i spænding”

 

 

Dagens Gossip