De forlader X Factor i aften

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Der er ikke den store tvivl om, hvem der kommer til at forlade programmet i aften.

I sidste uge udviklede X-Factor sig til et kæmpe drama, da gruppen The Kubrix chokerede og grædefærdige måtte forlade X-Factor. Den exit havde de færreste set komme – en af dem, oddssætter og ekspert på X-Factor, Mathias Reimer Larsen.

Læs også

Stor ændring i aftenens 'X Factor': Første gang det er sket

"Jeg havde helt klart set The Kubrix som en del af finalen. Så jo. Det var noget af en overraskelse. Det var det også, at Lucca kom i farezonen. Lucca har ligget som favorit til at vinde næsten fra begyndelsen," lyder det.

Oddssætteren forklarer, at det, der ofte sker i disse underholdningsshows er, at folk glemmer at stemme på de mest oplagte favoritter, fordi de går ud fra, at de i forvejen får mange stemmer.

"Og så vil jeg godt indrømme, at vi måske har overvurderet Lucca og The Kubrix’s popularitet hos danskerne," lyder det ærligt.

Men nok om sidste fredags drama. Aftenens udgave af X-Factor bliver mindst lige så fuld af dramatik , da TV2 fredag morgen har meldt ud, at der er hele to deltagere, der skal sige farvel til den store scene i aftenens udsendelse.

"Det er selvfølgelig super spændende, men også enormt udfordrende, når der pludselig kommer sådan et twist. Normalt har vi odds på plads allerede i starten af ugen, men i denne omgang har vi siddet sent torsdag aften og fået styr på det sidste. For vi vil jo selvfølgelig ikke røbe TV2’s hemmelighed før tid," lyder det.

Ifølge TV2’s oplysninger kommer fredagens udgave af showet til at foregå sådan, at det udelukkende er danskernes stemmer, der tæller. Dommerne har ikke noget at skulle have sagt i forhold til, hvem der stemmes ud. Dertil kommer, at der er to deltagere, som en ad gangen skal sige farvel og tak.

"Jeg vurderer, at det er Dan, der er favorit til at ryge hjem først. Han er den dårligste til at synge, og han performer heller ikke rigtig godt i forhold til de andre."

Der er odds 2,50 på Dan til at blive stemt hjem som nummer et.

"Den anden favorit til at blive stemt hjem er gruppen Simon og Marcus. De kan ikke rigtig måle sig med de tre unge deltagere, og ja. De mangler altså bare lidt X-Factor," lyder den hårde dom.

Som favorit til at vinde ligger Lucca stadigvæk, men hvor der i sidste uge var odds. 1.70 på den unge sangerinde, er det i aften oppe på 2,70.

"Hun er stadig favorit, men det er klart, at vi er nødt til at justere lidt efter hendes tur i farezonen i sidste uge. Lucca som favorit er skarpt efterfulgt af en anden i Oh Lands unge kategori – nemlig Nicoline Steen Kristensen med odds 2,90."

"Jeg glæder mig virkelig til at se med i aften. Det bliver en virkelig spændende semi-finale," slutter Mathias Reimer Larsen.

Læs også

Dansk stjerne tog røven på sine fans med kæmpe aprilsnar

 

 

Dagens Gossip