De sked i bukserne på Hogwarts - Fans væmmes over Harry Potter toilet-fakta

Foto: Shutterstock.com

J.K. Rowling er kommet med nye informationer omkring Harry Potter-universet, som vi alle sammen elsker, men folk kommer nok til at elske det en lille del mindre efter den seneste afsløring.

Siden J.K. Rowling udgav sin første Harry Potter-bog, har det været en gave, der bare har fortsat med at give. Otte film med den populære troldmand og ham ingen taler om, er der udgivet, samt de seneste to nye Fantastiske Skabninger film, der tilhører det samme univers.

Fans er der derfor også rigtig mange af, og deres nysgerrighed forsøger J.K. Rowling ofte af pirre med forskellige fakta og informationer omkring den magiske verden. Hun oprettede derfor twitter-kontoen Pottermore, hvor fans har mulighed for at stille spørgsmål, men hvor hun også selv af og til vil komme med nye fakta omkring Harry Potter-verdenen.

Et af de seneste opslag har mange fans dog ønsket, at den populære forfatter ikke havde lagt op, for det omhandler troldmændenes toiletvaner, og de er bestemt ikke charmerende.

J.K. Rowling fortæller nemlig via Pottermore, at der ikke var toiletter på Hogwarts i begyndelsen, og derfor måtte troldmænd og hekse lave i deres eget tøj, inden de selv fik det til at forsvinde.

”Hogwarts har ikke altid haft toiletter. Før de benyttede sig af mugglernes VVS-systemer i det 18. århundrede, lettede hekse og troldmænd sig det sted, hvor de stod, og bagefter tryllede de beviserne væk,” skriver J.K. Rowling via Pottermore på Twitter.

Fans væmmes på de sociale medier

De fleste fans sætter stor pris på de mange ekstra informationer, de får om det magiske univers via Pottermore på Twitter, men lige netop denne information, var alligevel lidt for meget. Og det er da også forståeligt med tanke på, at hvis mugglerne ikke havde opfundet VVS-systemerne, så havde vi i stedet skulle se filmen, Harry Potter og De Vises Bremsespor.

Herunder kan du se nogle af de sjoveste reaktioner blandt Harry Potter-fans, der ikke ligefrem væltede bagover af begejstring, over tweetet fra Pottermore.

 

 

 

 

Enkelte andre brugere lader sig ikke stille tilfredse med det korte fakta, og de ønsker derfor yderligere svar.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

"Jeg har så mange spørgsmål... Tog de deres bukser af, eller gjorde de det direkte i dem? Løftede de op i deres dragter, så de ikke fik det på dem, og dermed skulle få dem til at forsvinde også? Tørrede de sig slet ikke, og hvad med lugten?"

Indtil videre har J.K. Rowling ikke vendt tilbage på de mange undrende folks spørgsmål vedrørende Harry Potter-universets toiletvaner, men mon ikke hun tænker sig om en ekstra gang, inden hun får folk til at skabe foruroligende billeder i hovedet.

Læs også

Grøn afføring - Farven på vores afføring siger både noget om vores kostvaner og i særdeleshed vores helbred. Derfor bør man altid være opmærksom på, hvis ens afføring pludselig viser sig at være grøn.

Hæmorider rammer hvert år massevis af danskere, der oplever smerter eller blødning ved toiletbesøg. Ofte kan hæmorider være et lille problem for mange, mens andre lider af svære og tilbagevendende smerter. Her kan du læse om lidelsen.