Dejlig nyhed: Andrea Elisabeth Rudolph gør comeback

Her ses Andrea Elisabeth Rudolph sammen med sin mand Claus Møller Jacobsen. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

Efter endt kræftforløb kan Andrea Elisabeth Rudolph gøre comeback på tv-skærmen.

Værterne Louise Wolff og Natasja Crone er tidligere offentliggjort i forbindelse med indsamlingsshowet ’Knæk Cancer Live’ lørdag 30. oktober.

Nu er navnet på den tredje vært klar til offentliggørelse. Det er Andrea Elisabeth Rudolph, der bliver en del af værtstrioen.

Læs også

Du kender ham fra 'James Bond' & Harry Potter: Nu er han død

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Andrea Elisabeth Rudolph har haft kræft tæt inde på livet i det forløbne år. I februar 2021 fandt lægerne ud af, at Andrea Elisabeth Rudolph havde brystkræft. Efter måneder med kemobehandlinger blev hun i september erklæret rask. Det fortalte hun i en video på Instagram, der kan ses her. 

Hun ser frem til at være en del af værtsholdet.

“For mig er det vigtigt at være en del af Knæk Cancer, fordi jeg føler, jeg kan være med til at gøre en forskel. Det er simpelthen så vigtigt, at der fortsat bliver skabt opmærksomhed om sygdommen, så flere kan opdage i tide, at de har fået kræft – hvilket potentielt kan være med til at redde liv,” siger Andrea Elisabeth Rudolph og fortsætter:

“Der er stadig behov for at indsamle penge, som kan gøre en forskel. Nu hvor jeg selv har stået midt i et sygdomsforløb, har jeg mærket på egen krop, at det betyder alverden, at der bliver gjort en kæmpe indsats for at blive endnu klogere på kræft, så man kan skabe bedre behandling og støtte. Den slags er desværre ikke gratis, så det er vigtigt, at vi får samlet en masse penge ind.”

Læs også

Forældre gør chokerende fund: Er det Brian Laundries lig?