Delte meninger: Her er vinderen af X Factor

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Der hersker en anelse tvivl om, hvem der bliver vinderen af dette års X Factor. Bookmakeren Bet25 føler sig dog ret sikre på, hvem vinderen er.

I morgen sker det. Ni håbefulde deltagere stiller sig på livescenen i X Factor for første gang. 

Der er mange dygtige sangere i dette års udgave, og der er heller ikke komplet enighed om, hvem der går hen og vinder programmet i år.

Læs også

Jason Watts virksomhed går konkurs: ’Vi er på røven’​

Tager vi et kig hos bookmakerne, så er der meget delte meninger. Hos Danske Spil er den klare favorit, Nikoline Steen Kristensen fra Sørvad, mens de hos Bet25 i stedet mener, at det bliver unge Lucca, der vinder talentkonkurrencen.

“Lucca Nordlund har haft et tårnhøjt niveau i alle sine optrædener indtil videre. Hun har imponeret med sin vokal og vist, at hun mestrer flere forskellige typer sange og har en god musikalsk forståelse. Derfor er hun også vores favorit,” lyder meldingen fra Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

Bet25 tror også, at Nikoline Steen Kristensen har en god chance for at vinde, men de mener alligevel, at der er noget usikkerhed forbundet med hendes vokal, og det kan altså tippe favoritrollen over til Lucca. Til gengæld har hun en chance, hvis hun får helt styr på vokalen.

“Hun har en skøn personlighed, og det er svært ikke at holde af hende. Men hendes optræden til bootcampen afslørede, at hun måske ikke har så stærk en vokal. Får hun rettet op på dette, kan hun sagtens vinde X Factor,” lyder det fra Morten Olsen.

Mens der hos de to bookmakere er uenighed om, hvem der vinder programmet i år, så er de til gengæld enige i, at vinderen bliver en af de tre unge solister, som Oh Land er mentor for.

Hvem tror du vinder X Factor 2021?

Læs også

Ældre mand var træt efter en lang dag: Pludselig mærkede han det i lommen

 

 

 

Dagens Gossip