Den ukrainske dværg, der udgav sig for at være et barn og ville dræbe sine adoptivforældre: Jeg er uskyldig

Privatfoto: Kristine Barnett

Natalia Grace Barnett er blevet kendt hele verden over, fordi hun tilsyneladende har løjet om sin alder og er blevet efterladt af sine adoptivforældre. Den pludselige berømmelse har givet hende en invitation til Dr. Phil.

Det blev en dramatisk samtale på amerikansk tv, da Natalia Grace Barnett forsvarede sig selv i sødsuppe-programmet Dr. Phil. Hun insisterede på, at hun var et barn, da hun boede i sine tidligere adoptivforældres hjem.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Hele miseren begyndte, da Kristine og Michael Barnett blev arresteret for overgreb mod Natalia i september måned. De blev anklaget for at have forladt Natalia alene i en lejlighed og derefter at være flyttet til Canada med deres andre børn.

Hos Dr. Phil brød Natalia sammen i tårer, og benægtede at hun havde foregivet at være et barn. Ifølge Natalia var hun ni år gammel, da adoptivforældrene forlod hende. Selv sagde ægteparret Barnett, at Natalia var 22 år gammel.

Ud over at anklage Natalia for at være voksen og udgive sig for at være et barn, så hævdede hendes tidligere adoptivfamilie, at hun havde forsøgt at dræbe familiemedlemmer og smøre blod ud over flere spejle. 

Nu bor den ukrainske dværg sammen med en kristen familie, og ifølge den nye plejefamilie, så taler Natalia sandt. Ifølge hende selv og plejefamilien er hun 16 år gammel på nuværende tidspunkt. Ifølge den nye plejemor, så er der blevet foretaget knoglescanninger for at fastslå Natalias alder, og dermed skulle den sag være afsluttet. Barnetts påstod dog ligeledes at have foretaget knoglescanninger, der viste, at hun var født i 1989.

Selv tager Natalia afstand fra alle påstande: 

”Det er slet ikke sandt. Jeg vil bare have, at folk hører min side af historien,” sagde hun til Dr. Phil.

Læs også

Så er der nyt om den '22-årige' ukrainske dværg: Her er hun nu

 

 

Dagens Gossip