Derfor dansede Lise Rønne med en 'sort' fod

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der var måske flere der bemærkede, at Lise Rønnes fod var mere 'sort' end normalt. Det var der faktisk en rigtig god forklaring på.

Lise Rønne og Silas Holst, som senere skal danse slowfox, er værd at holde øje med, da man måske vil kunne bemærke, at førstnævnte har en sort fod. 

I går afslørede hun i et opslag på Instagram, at hun såmænd har trådt sig selv over foden så mange gange, at foden nu er ét stort blåt mærke.

Læs også

73-årig mand tæt på at blive dræbt af bæver

"Men fordi alt på min krop grundlæggende er ømt for tiden, har jeg ikke bidt mærke i den sorte fod," skrev hun i går. 

"Det viser sig, at Silas har skævet til den i et par dage, men ikke har haft mod på at bryde det tabu, der kunne være forbundet med muligvis at have koldbrand i en fod i en alder af 42," skrev hun som en joke.

Sort fod var intet problem

Mens den sorte fod ikke var noget problem for Lise Rønne, der sikkert dansede sig videre til næste Vild med Dans-program, gik det anderledes til for Rasmus 'Lakserytteren' Kolbe.

Det blev nemlig ham og den professionelle danser, Mille Funk, der blev stemt ud af gårsdagens program.

Det kom dog som noget af et chok, da Abdi Ulad var stor favorit til at ryge ud, og det var da også ham, der havde fået den klart laveste score af dommerne.

Derfor kom det også bag på de fleste - inklusive Abdi Ulad - da han og Malene Østergaards navne blev råbt op. De undgik dermed farezonen, og i stedet var det Michael Katz Krefeldt og Rasmus 'Lakserytteren' Kolbe, der skulle i omdans.

Her endte Michael Katz Krefeldt altså med at trække det længste strå.

Klik her for at komme tilbage til forsiden

 

Dagens Gossip