Derfor forlod Eurovision-vært pludselig programmet

Foto: Shutterstock

Midt i det hele forsvandt Eurovision-værten. Først omtrent 20 minutter senere dukkede hun op igen.

Eurovision-finalen blev lørdag aften afviklet i Torino i Italien. En af dem, der stod i spidsen for aftenen, var den berømte sangerinde Laura Pausini. Hun fik desuden selskab af musiker Mika og tv-vært Alessandro Cattelan.

Læs også

Nu er det slut: McDonald's sælger 850 restauranter

På et tidspunkt måtte Mika og Cattelan dog klare sig uden Laura Pausini. I cirka 20 minutter var hun nemlig væk fra Eurovision-showet, der havde en varighed på mere end fire timer.

At hun forlod showet, var naturligvis ikke noget, der gik uset hen lørdag aften. Tværtimod var der mange, der lagde mærke til, hvorefter de gik til tasterne for at udtrykke deres bekymring og undren på de sociale medier.

Nu har den 48-årige Laura Pausini dog løftet sløret for, hvad der fik hende til at forlade det storslåede show midt i det hele. Hun fik det nemlig skidt, og havde derfor brug for at gå ud bagved, hvor hun kunne lægge sig ned.

"Sikke en nat! Og sikke meget kærlighed, I har vist mig fra hele verden. Tak. Jeg kan berolige jer med, at jeg har det godt," skriver hun i et opslag på det sociale medie Instagram.

Herefter afslører hun, at hun oplevede, at hendes blodtryk faldt under finalen. Dette medførte, at hun var nødt til at trække sig fra showet. Hun endte dog med kun at være væk i omtrent 20 minutter.

"Under finalen faldt mit blodtryk, og jeg måtte trække mig i omtrent 20 minutter efter råd fra de læger, der var på stedet og hjalp mig, og som jeg takker mange gange," fortsætter hun.

Foto: Instagram

Det er dog ikke uden grund, at hendes blodtryk pludselig faldt. Og meget tyder på, at hun godt var klar over det, da hun stod på scenen, for ifølge Laura Pausini var det nemlig stress, der forårsagede det.

"De seneste seks måneder har været fyldt ud med arbejde, og jeg er blevet ramt af stress," skriver Laura Pausini.

Til sidst i sit opslag skriver hun, at hun er glad for, at hun trods alt fik muligheden for at afslutte aftenen med de to øvrige værter, Mika og Alessandro Cattelan.

Ydermere har hun også sendt en stor tak til både Mika og Alessandro Cattelan, der for en stund måtte klare sig uden hende, men naturligvis også EBU samt de læger og den sygeplejerske, der hjalp hende, da hun forlod showet.

Læs også

Lars Løkke deler hyggeligt billede: "Tak for de mange fødselsdagshilsener"

 

Dagens Gossip