Dette sker med kroppen, når man ikke onanerer i 700 dage

08/10/2016 10:00

Ninna Andreasen

Underholdning
Wow.

Mest læste i dag

Hvad sker der, hvis man holder op med at onanere i næsten to år?

Det forsøg udsatte en bruger på det sociale medie Reddit angiveligt sig selv for. I 700 dage afstod han sig fra at berøre sig selv. https://www.reddit.com/r/NoFap/comments/55nvwv/reflecting_on_a_700day_nofap_journey/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=body&utm_medium=post_embed&utm_name=005ccc5de4054172a752e13f8d30d941&utm_source=embedly&utm_term=55nvwv

I opslaget påstår han, at han nærmest fik superkræfter af at undgå porno og onani. Han oplevede desuden, at han fik mere selvtillid, et skarpere fokus, mere opmærksomhed fra kvinder og fik lettere ved at få sex. 

- Da jeg holdt op med at onanere, føltes mit sind meget klarere, og jeg havde oftere fred. Ja, jeg følte også de ting, man kalder “superkræfter”. Pludseligt større selvværd, laser-skarpt fokus, mere opmærksomhed fra kvinder, nemmere ved at finde sex, øge energi og så videre, skriver manden.

Han spekulerer på, om den generelle fokus på sex som sundt har drejet vores generelle perspektiv, så vi kun kan tænke på sex. 

- Men når man begynder at kontrollere sine lyster, indser ens sind, at der er meget mere i livet og verden end bare sex og lækre kvinder. Hvis vi lærer ægte selvkontrol, kan vi gøre alt. Men jeg er en hykler. Jeg praktiserer ikke, hvad jeg prædiker. Siden jeg holdt op med at onanere har jeg indset, at jeg har alt for mange andre afhængigheder og besættelser. De afhængigheder er ikke noget alvorligt eller slemt, men jo mere, jeg prøver at undgå dem, jo mere bliver min selvtillid rystet. Jeg tjekkede min telefon hvert femte minut for at se, om en sød pige havde svaret på mine beskeder, skriver han.

Hans budskab er, at folk skal prøve at lade være med at onanere.

- Husk altid, at ingen onani kun er en lille del af kampen. Når du har vundet, er der stadig mange andre kampe. Det bliver aldrig nemt, selvom de første uger er virkelig svære. Men tro mig, du bliver stærkere hver dag. Jeg har stadig de samme lyster som for 700 dage siden, men jeg vil gerne tro, at jeg er meget stærkere nu.

Reddit-brugeren ønsker ikke at gøre “ingen onani” til en kult. Det handler om at kæmpe de kampe med én selv, der holder én fra at blive lykkelig og tilfreds.

- Lykke og tilfredshed kommer inde fra. Bare lad hullet være der. Prøv ikke at fylde det med hvad som helst. Hullet i os selv er, hvad der gør os mennesker, lyder det fra ham.

Kunne du finde på at droppe sex og onani 100 procent? Deltag i diskussionen nedenfor.