DR-stjerne jubler over forlovelse: Blev overrasket midt i ulvetimen

22/10/2023 13:04

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte DR-stjerne og partneren er klar til at tage det næste skridt, da de er klar til at blive gift.

Mest læste i dag

Nogle vil måske mene, at det har været længe undervejs. Men ikke desto mindre er det endelig sket. Michelle Olsen, der blev kendt efter sin deltagelse i 'Den store bagedyst', er blevet forlovet med sin kæreste Mads.

Det har hun løftet sløret for i et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram.

Her viser hun et billede af sig selv, hvor man på den ene ringefinger kan se en ny tilføjelse. Allerede inden man har læst teksten, kan man derfor regne ud, hvad det drejer sig om.

I opslaget fortæller hun også, at kæresten valgte at fri til hende på en helt almindelig dag. I stedet for at invitere hende på en fin restaurant eller et luksuriøst ophold, besluttede han at fri til hende midt i ulvetimen med 'de fineste ord'.

"Det viser sig, at gamle fodbold knæ godt kan komme ned på det ene knæ. En tirsdag i hamsterhjulet, iklædt gylpetøj, midt i ulvetimen overraskede @madskragnielsen1 med de fineste ord. En tirsdag der blev til en mærkedag for altid," skriver hun i sit opslag.

Og det virker da også til at være et helt naturligt skridt for en tidligere 'Den store bagedyst'-deltager og hendes partner.

I forvejen har de nemlig to børn sammen, hvorfor næste skridt alt andet lige sagtens kunne have været et bryllup. Og nu viser det sig, at det også bliver tilfældet.

Den seneste tilføjelse til børneflokken kom ifølge SE og HØR den 1. september sidste år. Her kunne parret glæde sig over at byde velkommen til en lille dreng. Og det er også noget, som Michelle Olsen fremhæver i sit opslag.

"Alt det vi har skabt, vores 2 børn, vores liv. Jeg vil ikke bytte det for noget. Glæder mig til alt det der kommer sammen med dig," skriver hun også.

I opslaget er der også vedlagt et billede, hvor man kan se den smukke forlovelsesring tættere på.

Michelle Olsen var med i DR-hittet 'Den store bagedyst' sidste år. Her var hun med helt frem til semifinalen, men det endte med at blive endestationen for hendes deltagelse i det populære program.