DR-vært tvunget til at udskyde bryllup

Foto: Shutterstock.com

Brylluppet blev ikke afholdt som planlagt.

Der er nok rigtig mange, der i 2020 har måtte aflyse forskellige begivenheder. Lige fra fødselsdage og konfirmationer til rejser og bryllupsfester. Sidstnævnte kan ejendomsmægleren Line Franck, der er kendt fra DR’s I hus til halsen, nikke genkendende til.

I efteråret 2020 skulle hun giftes med kæresten Rasmus Milling, der er far til hendes to yngste døtre. Men det valgte parret at udskyde. Det fortæller hun til Billed Bladet. 

Læs også

Natasja Crone om forhold: Det var en turbulent start

“Corona satte en kæp i hjulet. Vi havde ikke lyst til at holde en fest med restriktioner, vi vil holde abefest til den lyse morgen,”fortæller Line Franck.

Lige nu er brylluppet udskudt til maj, men det kan meget vel være, at den store begivenhed må rykkes endnu en gang på grund af corona. Ønsket er at holde en stor bryllupsfest, hvor de ‘gamle’ også kan være med, og derfor er parret indstillet på at måtte rykke datoen igen. 

“Det er spændende”

Det populære ejendomsmægler har været en del af I hus til halsen siden 2019, hvor hun sammen med medværten, designer Søren Vester, hjælper danskere med at komme af med en bolig. Hun lægger ikke skjul på, at det er hårdt at lave tv.

Sammen med designer Søren Vester hjælper Line Franck danskere med at komme af med en bolig i programmet I hus til halsen. Foto: Mattias Olsson DR.

“Det er spændende og givende at gøre noget godt for nogle mennesker og sørge for, de kommer videre i deres liv. Men vi er også meget væk hjemmefra i optageperioderne, og vores arbejde rækker langt videre end almindelige ejendomsmægleropgaver, når vi for eksempel forhandler med kreditorer,” forklarer hun til Familie Journalen og uddyber:

“Vi involverer os og følger vores hovedpersoner, til vi kan se, at de er kommet godt videre. Når vi møder dem første gang, har de reelt givet op, og det er fantastisk at følge deres rejse og opleve, at de får modet tilbage. Vi får også god respons fra seerne. En dame hos bageren fortalte mig, at hun havde lyst til at kysse fjernsynet, når Søren og jeg var på,” fortæller hun.

Læs også

Efter modvind: Nu kommer X Factor-dommer med forklaring

 

 

 

 

 

Dagens Gossip