Ed Sheeran trækker sig tilbage

Foto: Shutterstock

Ed Sheeran har tjent over en milliard kroner. Nu annoncerer han, at han trækker sig tilbage for at bruge tid sammen med sin kone.

I en alder af bare 28 år, har Ed Sheeran netop annonceret, at han er klar til at gå på 'pension'. Han har tjent en formue på sin musik og været på en lang og opslidende turné, der nu betyder, at han har lyst til at bruge tid med familien.

Læs også

Derfor trækker Ed Sheeran sig tilbage - Vender kun tilbage, hvis:

'Shape Of You'-sangeren, der er den 17. rigeste musiker i Storbritannien, fortalte sine fans ved sin sidste optræden på hans Divide-turné, at han vil træde væk fra rampelyset for at tilbringe mere tid med sin kone Cherry Seaborn, som også er hans barndomskæreste.

Læs også

Gulddreng er genopstået

Det var en følelsesladet Ed Sheeran, der på scenen i Chantry Park i Ipswich mandag aften fortalte, at han havde en vigtig meddelelse til alle sine fans. ”Som I måske ved, har jeg været på Divide-turnéen i over to år nu. Dette er den sidste koncert på turnéen. Der er noget meget bottersødt ved det. Jeg elsker, at I er her, og vi slutter turnéen i Ipswich. Dette er min sidste koncert i 18 måneder."

Det er fra denne koncert, at Ed Sheeran annoncerede sin 'pension'

 

Ed Sheeran fortsatte: "Jeg fik at vide, at jeg på denne turné har spillet for ni millioner mennesker over hele verden. Det er den største turné nogensinde."

Han tilføjede, at mandagens koncert kunne være hans sidste koncert nogensinde. Hvis han vender tilbage til scenen, gør han det sammen med et band.

Læs også

Kat sat til salg for 1.5 mio. kr: Har helt speciel evne

 

 

Dagens Gossip