Efter ændring i TV 2-program: Nogle vil blive rasende

Foto: Shutterstock.com

Der vil uden tvivl være seere, der ikke er tilfredse, slår TV 2 fast.

I går skrev vi om, at TV 2-programmet Lykkehjulet har fået en helt ny intromelodi. Siden 1989 har den samme jingle været introen til bogstavquizzen, men da premieren på den nye sæson af Lykkehjulet mandag aften løb over skærmen, så var det med nye toner.

Læs også

Janni Pedersen siger farvel

“Vi har længe drømt om at give ’Lykkehjulet’ en ny lyd, der markerer, at programmet har flyttet kanal, og at vi befinder os i en anden tidsalder, end da ’Lykkehjulet’ blev sendt første gang,” siger Mads Volck, som er redaktør på programmet, til TV 2. 

Men han er godt klar over, at sådan en ændring kan resultere i utilfredse seere.

“Der er formentlig ikke en eneste dansker, der bliver glad for nyheden om den nye melodi. Nogle vil endda blive decideret rasende, det er jeg ikke i tvivl om,” erkender Mads Volck.

 Den nye jingle er komponeret af Anders Bønløkke og Anders Stig Gehrt-Bendixen, der til dagligt spiller i det danske popband Alphabeat. De forklarer, at de har skabt en ”Anders-Anders-jingle”. Det er en moderne melodi, som samtidig har respekt for den originale jingle, fortæller Anders Stig Gehrt-Bendixen.

Hvis du har lyst til at høre den nye melodi, så kan du lytte til den her

Lykkehjulets historie

Lykkehjulet' blev sendt første gang i 1988 og havde frem til 2001 sin faste plads på TV 2. I efteråret 2018, efter 17 års pause, blev 'Lykkehjulet' genoptaget. Siden januar 2020 er det blevet sendt fast på TV 2 CHARLIE.

I dag er det Mikkel Kryger og Kanya Natasja Rørbech, der er værter på programmet. Herunder kan du se, hvem der gennem tiden har været værter og “kategorina’er” på Lykkehjulet.

Mikkel Kryger og Kanya Natasja Rørbech er Lykkehjulets værter. Foto: TV 2.

Der har igennem tiderne været fem værter på ”Lykkehjulet”, skriver Billed Bladet: Michael Meyerheim (1988), Bengt Burg (1989-2000), Keld Heick (1996-97), Lars Herlow (2001) og nu Mikkel Kryger.

Ligeledes har der været haft seks forskellige ”kategorina’er”: Pia Dresner (1988), Carina Jensen (1989-94), Elona Sjøgren og Maria Hirse (1995-2001), Stephania Potalivo (jubilæumsudgaven i 2018) og nu Kanya Rørbech.

Læs også

TV-par afslører kønnet

 

 

 

Dagens Gossip