TV-par afslører kønnet

Foto: Instagram @osvaldspibe

Det har ikke været en let rejse, men i december fortalte parret, at de skal være forældre for anden gang. Nu røber de kønnet.

Hvis du er en af de mange, der har fulgt med i den seneste sæson af Nybyggerne på TV 2, så er du også stødt på ‘grønt hold’, der bestod af Trine johannessen og Mikkel Carlsen. En af grundene til, at parret meldte sig til programmet, var for at få en pause fra hverdagen, der bød på en svær kamp.

De har tidligere mistet to børn under graviditeten, og i Nybyggerne fortalte de ærligt om det. Undervejs i programmet vandt Trine og Mikkel et rejsegavekort på 20.000, der blev brugt på en “fertilitetsrejse.” Tilbage i december kunne parret fortælle, at de i 2021 bliver forældre igen. Sammen har de i forvejen datteren Saga.

Foto: Instagram @osvaldspibe

Afslører det på Instagram

Det er på Instagram, at Trine johannessen sidste år kom med den lykkelig nyhed, og det er også på det sociale medie, at hun nu afslører kønnet. 

“It’s a LILLESØSTER. Og der er især en storesøster der glæder sig enormt! Navneskiltet har hun skrevet til lillesøsters værelse. Det er så uvirkeligt, at der kun er lidt over 3 måneder til at vi får lov til at møde hende,” skriver Trine johannessen og fortsætter:

“Jeg har turde at købe et sæt tøj - det krævede lidt overvindelse, at tage det spring. Men kæft det føltes så godt og er med garanti sundt at overskride de tanker, som hovedet synes er helt irrationelle. Saga har fået samme trøje - glæder mig til der er dømt mega venindetrøjer. Jeg havde skisme selv nappet én, hvis de fandtes til mødre,” skriver hun i opslaget på Instagram.

Du kan se opslaget herunder:

Foto: Instagram @osvaldspibe

 

 

 

Dagens Gossip