Efter skilsmisse: Nu smider Emily Ratajkowski tøjet

Foto: Shutterstock

Topmodellen Emily Ratajkowski er ikke bleg for at dele hud på de sociale medier. Og det har hun netop bevist på ny.

For nylig blev 31-årige Emily Ratajkowski skilt fra eksmanden Sebastian Bear-McClard, som angiveligt har været hende utro.

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

Nu har hun delt en række billeder på det sociale medier Instagram, som har taget nettet med storm.

På det ene billede ser man den 31-årige model, der har smidt tøjet, men bruger sine hænder til at dække for sin barm. Imens sidder hun og kigger over skulderen.

Foto: Instagram

Selvom hun holder hænderne for sit frontparti, er det tydeligt at se, at den verdenskendte model har brugt tid på solsengen. Hun har nemlig en tydelig kulørforskel, der viser, at hun har haft en lille bikini på.

På de delte billeder poserer den kendte model med skuldrende vinklet indad, hvilket tydeligt viser, at hun har en imponerende og slank figur.

Hendes lange, brune hår har hun valgt at holde i sin vanlige stil, men det er dog kastet tilbage over skuldrene, hvorved hun viser så mange af sine fantastiske træk, som muligt.

Hendes smukke udseende fremhæves af, at der er brugt en minimal, naturlig makeup, som er blevet kombineret med et sæt simple og runde øreringe i guld.

Foto: Instagram

Billederne har hun selv valgt at dele på sin Instagram-profil. Som tekst har hun skrevet: 'Tan lines by Inamorata', som er hendes eget brand, der laver badetøj.

I kommentarfeltet er der mange fans, der har givet udtryk for, at de er meget betagede af den smukke model.

"Altid den bedste," er der en person, der har skrevet, mens en anden har skrevet: "Ingen ord - kun følelser."

"Helt fejlfri," lyder det fra en tredje, mens andre har kaldt hende for både 'smuk', 'skøn' og 'sensationel'.

Læs også

Vegansk kødchef anholdt efter bizart overfald

Billedet af modellen, der har amerikanske forældre, men er født i London, er blevet delt blot få uger efter, at hun har søgt om skilsmisse fra sin eksmand Sebastian Bear-McClard.

 

Dagens Gossip